na bod do četvrtog mjesta

Budan: Zaslužili smo vrh lige

Igor Budan
Reuters
07.03.2010.
u 13:56

Palermov hrvatski napadač Igor Budan smatra kako nema ničeg pogrešnog u snovima navijača njegova kluba koji se nadaju da će njihovi miljenici sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka.

Pred subotnju utakmicu 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva Palermo se nalazi na bod od četvrtog mjesta koje vodi u kvalifikacije za prestižno europsko klupsko nogometno natjecanje.

Trenutačno tu poziciju drži Juventus s odigranom utakmicom više, a pred današnji (nedjelja) ogled protiv Livorna Budan kaže:

- Zaslužili smo biti ondje gdje se nalazimo. Svi želimo ove sezone učiniti nešto velikoga, no pred nama je još mnogo utakmica - veli Budan i zaključuje:

- Moramo nastaviti nizati dobre rezultate kako bismo na kraju sezone zauzeli što je moguće višu poziciju u Seriji A.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije