ne bi prihvatio ispriku

Čačić o Bišćanu: U rat ne idete s onima kojima više ne vjerujete

\'13.11.2010., stadion Park mladezi, Split - 1. HNL, 15. kolo, RNK Split - NK Dinamo.Igor Biscan  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Ivana Ivanovic/PIXSELL
22.03.2012.
u 19:00

– Igor se nije lijepo ponio, znao je da nema ni Šimunića, da smo ostali na dva stopera. I kad sam prespavao, odlučio sam – kaže Čačić

Bilo bi jednostavnije da su u Dinamu odmah odlučili reći što se dogodilo između Ante Čačića i Igora Bišćana, tada ne bi bilo nagađanja, priča o teškim riječima, svađama. Zato je sad konačno sve ispričao Ante Čačić. Prvo potaknut pitanjem postoji li mogućnost kapetanova povratka, ispriča li se.

– Kad sam ja u pitanju, ne postoji ta mogućnost, znam što se dogodilo i da dalje ne možemo zajedno.

Što bude li još takvih svađa?

– Ma ljudi, nije bilo svađe, otkud vam te priče? Čitam i ne vjerujem. Ako mi je Igor nešto i zamjerao zbog treniranja, kao kapetan je to trebao reći, ali nije. I nije među nama bilo nikakvih povišenih tonova.

Pa što je onda bilo?

– Jedini je razlog da je propustio utakmicu s Hajdukom kad je shvatio da nije u prvih 11. Nije trenirao u nedjelju, da bi u ponedjeljak bio zdrav. Strašno mi je žao zbog svega jer je uložio silan trud da se vrati nakon ozljede, igrao je u tri od četiri prvenstvene utakmice. Ja sam njega razočarao jer ga nisam uvrstio u momčad za Hajduk, a on je mene razočarao jer nije odgovorio mojim zahtjevima. Kad je rekao da je ozlijeđen, nisam ni posumnjao, čak sam napao Miljenka Raka zbog nekakve vježbe. A onda Bišćan u ponedjeljak kaže da je zdrav. Bio je loše volje pa smo razgovarali. Otišao sam kući, prespavao i donio odluku da tako dalje ne može. Nije se ponio kapetanski, znao je da ostajemo na dva stopera, da je Šimunić ozlijeđen. Idete li u rat, idete s onima kojima vjerujete – objasnio je trener plavih.

Očekuje se da će ovih dana biti raskinut ugovor između Dinama i Bišćana.

U četvrtak nisu s ostalima trenirali Badelj i Vida, ali bi za Varaždin trebali biti spremni.

– Igrat će tri nova, Calello, Tomečak i Sylvestr.

Čačić polako razmišlja i o Europi.

– U lipnju želimo znati s kojim igračima možemo u Europu. Tomasov? Dobar je igrač, ali Hajdukov i ne razmišljam o njemu – kaže Čačić.

Komentara 8

DU
Deleted user
19:23 22.03.2012.

bravo ante van s njim, nije se ni trebao vratiti...bolje da su klinci igrali

MA
marlboro69
19:35 22.03.2012.

cacicu gledaj ti pametnija posla, ionako ti je \"metla\" na kraju sezone! koliko god da je mamic \"fiknut\", ne vjerujem da ce ti dati klupu na \"putu\" za europu!

BU
budisvoj
22:09 22.03.2012.

Čačić u Europi!?:Možda u šopingu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije