prvi favorit

Čačić o mogućem preuzimanju repke: Nisam iznenađen, zašto bih bio?

Ante Čačić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
08.09.2015.
u 14:12

Dugo sam u nogometu, karijeru sam gradio postupno. S Dinamom sam stigao do Lige prvaka, lijepe sam rezultate postizao i u Mariboru kaže Čačić, vjerojatni novi izbornik.

Dvadesetak sati prije sjednice Izvršnog odbora HNS-a Ante Čačić i dalje kotira kao glavni favorit za preuzimanje hrvatske nogometne reprezentacije. Niko Kovač bi sutra, nakon sjednice Izvršnog odbora HNS-a, mogao biti razriješen dužnosti, pa Davor Šuker traži novu opciju za izborničku klupu.

– Iskreno, nisam se čuo ni s kime iz HNS-a, nitko me još nije zvao ni kontaktirao. Ali, naravno da sam izuzetno počašćen – rekao je Čačić za Goal i dodao:

– Niko Kovač još je na kormilu reprezentacije. Ne želim sada biti uvučen u neke priče niti se gurati preko medija. Posebice ne želim biti taj koji će ''rušiti'' Kovača.

Čačić je još kazao kako ga nije iznenadilo to što je odjednom prvi favorit za izbornika.

– Dugo sam u nogometu, svoju trenersku karijeru gradio sam postupno. Imam određeno iskustvo, pa bi vođenje reprezentacije bila kruna moje dosadašnje karijere.

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com.

>>Kovač je na izlaznim vratima, prvi kandidat za klupu je – Ante Čačić!

Komentara 101

RI
Rizlman
14:24 08.09.2015.

Od one utakmice s Brazilom mi se ne sviđa Kovač, ali ako češ ti biti novi onda bolje da ostane Kovač.

Avatar dosadni
dosadni
14:18 08.09.2015.

bože sačuvaj 😩

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
14:28 08.09.2015.

Ma ovo je dno dna pa gdje su cacica iskopali al sad je potpuno jasno tko je dirigent ma strava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije