ostali susretu

Capello je uspio dostići Cicu

'England\'s coach Fabio Capello gestures during their Euro 2012 Group G qualifying soccer match against Wales at the Millennium Stadium in Cardiff, south Wales, March 26, 2011. REUTERS/Stefan Wermuth
'STEFAN WERMUTH'
26.03.2011.
u 23:57

U Cardiffu su igrali stari znanci Engleska i Wales, i to po 101. put!

U Cardiffu su igrali stari znanci Engleska i Wales, i to po 101. put! Brzo su Englezi obavili posao (0:2), sve je bilo gotovo već nakon 15 minuta. Frank Lampard zatresao je mrežu s bijele točke, a nekoliko minuta poslije Darren Bent nastavio je niz, ubacio treći gol u tri utakmice za – Tri lava.

Pobjedom u Cardiffu Englezi su se popeli na vrh skupine G te imaju isto bodova kao i Crna Gora koju vodi Cico Kranjčar, no Gordi Albion ima bolju gol-razliku.

Glupost s laserima

– Dečki su koncentrirani, rijetko griješe – blistao je Capello, no ljutio se na Waynea Rooneyja koji zbog žutog kartona neće moći igrati protiv Švicarske:

– Lijepo sam ga pitao što mu je trebao taj žuti karton, a on se čudio, zaboravio je da ih već ima.

Ljutio se i zbog ometanja.

– Pa što nam to treba, takve gluposti s laserima. Treba naći te ljude na tribinama koji ih donose. Priznajte, nije sportski – veli Capello.

I Cici i Capellu i te kako odgovara što su Bugarska i Švicarska odigrale bez golova i tako se same izbacile iz utrke za plasman u Ukrajinu i Poljsku sljedećeg ljeta, a, zanimljivo, Mario Gavranović odigrao je 13 minuta i tako zapečatio svoju švicarsku sudbinu.

I Elf je imao lak posao, briljantan niz nastavili su protiv Kazahstana (4:0), na semaforu u Kaiserslauternu po dva puta objavljivana su imena Klosea i Müllera.

Rumunjska pala u Zenici

 Reprezentacija Bosne i Hercegovine u Zenici je pobijedila Rumunje (2:1) preokrenuvši rezultat. Dok su Edin Džeko, Zvjezdan Misimović i Miralem Pjanić pucali oko gostujućeg gola, Bukureštanin Ciprian Marica zatresao je mrežu nakon pola sata igre.

U 63. minuti izjednačio je Vedad Ibišević, a sedam minuta prije kraja publika je pala u trans, strijelac je bio Edin Džeko. U istoj skupini Albanija koju vodi Josip Kuže pobijedila je Bjelorusiju 1:0 (Salihi).

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije