Transferi

Carlo Ancelotti opet želi Srnu, City dovodi Forlana

Darijo Srna
Goran Stanzl
05.08.2010.
u 18:10

Engleski Daily Mail je objavio da trener Chelsea Carlo Ancelotti ljetni šoping želi završiti kupnjom hrvatskog reprezentativca i člana Šahtara Darija Srne.

Brazilski napadač Robinho poručio je čelnicima Manchester Cityja da se ne želi vratiti s posudbe u Santosu.

Čelnici francuskog prvoligaša Montpelliera poručili su da neće Arsenalu prodati svog veznjaka, reprezentativca BiH Emira Spahića.

Tottenham je započeo pregovore s veznjakom Barcelone, Bjelorusom Aleksandrom Hlebom.

Zvuči nevjerojatno, ali pregovori Manchester Cityja s Mariom Balotellijem propali su jer je napadač Intera tražio tjednu plaću od čak 180.000 funti, čime bi postao plaćeniji i od zvijezda Premiershipa Gerrarda, Rooneya, Drogbe, Torresa...

Vlasnici Cityja nakon Balotellijeve odbijenice odmah su poslali ponudu od 20 milijuna funti za napadača madridskog Atletica i urugvajske reprezentacije Diega Forlana.

Ruski prvoligaš Zenit pripremio je 21 milijun funti kojima želi iz Chelsea vratiti ruskog reprezentativca Jurija Žirkova.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:12 06.08.2010.

Ovi u Zenitu nisu normalni,kupuju igrače desecima miljuna eura. Izgleda da im je buđet neograničen,iza njih stoji ruski gigant Gasprom!

Avatar lastan
lastan
14:54 06.08.2010.

Ove cifre nisu normalne i to je već sve van svake pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije