Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
euforija opet u splitu

Čeka se Džeko, Turci javljaju da je gotovo! Potpisuje za Hajduk već za dva dana?

Split: Malonogometni turnir "4 kafi?a" - Memorijal "Dino Petrinovi?"
Foto: Zvonimir Barisin /HaloPix/Pixsell
1/5
01.07.2024.
u 14:42

Novac nije ključan motiv u ovom poslu, jer Džeko u Hrvatskoj razvija privatan biznis, otvorio je restorane i hotele u Dubrovniku i Splitu te ulaže u nekretnine. U dobrim je odnosima s Kalinićem, ali posebnu težinu ima i njegov prisan odnos sa Senijadom Ibričićem, bivšim hajdukovcem legendarnog statusa u klubu

Nakon odrađenog jutarnjeg treninga, nogometaši Hajduka krenuli su u 13.30 sati s Poljuda prema Sloveniji, gdje će odraditi središnji dio priprema za novu sezonu. 

Na put nisu krenuli Yassine Benrahou, Leon Dajaku i Francisco Ferro. Otpisani su iz kadra Gennara Gattusa i traže se opcije za njihove transfere u drugu sredinu.Benrahou je za Hajduk upisao 49 nastupa, 8 golova i 11 asistencija, Dajaku je skupio 26 nastupa, četiri pogotka i tri asistencije, a Ferro 32 nastupa, uz dva gola i asistencije.

Od Hajduka su se danas oprostili i Josip Brekalo te László Kleinheisler, koji su u klubu bili na posudbi. Direktora Nikolu Kalinića i trenera Gattusa sada čeka najvažniji dio posla: dovođenje pojačanja i ključni dio priprema na Bledu.

Džeko potpisuje na dvije godine?

Turski mediji objavili su jutros kako slavni napadač raskida ugovor s Fenerbahčeom, dok je list  Fotospor pustio informaciju da Džeko uskoro potpisuje dvogodišnji ugovor s Hajdukom, iako ima važeći ugovor s turskim klubom kao i unosnu ponudu iz Saudijske Arabije. U Feneru je godišnje bio plaćen više od četiri milijuna, dok bi u Hajduku trebao biti cijenjen kao i trenutno najplaćeniji igrač kluba Marko Livaja, s milijun i pol eura godišnje. Novac nije ključan motiv u ovom poslu, jer Džeko u Hrvatskoj razvija privatan biznis, otvorio je restorane i hotele u Dubrovniku i Splitu te ulaže u nekretnine. U dobrim je odnosima s Kalinićem, ali posebnu težinu ima i njegov prisan odnos sa Senijadom Ibričićem, bivšim hajdukovcem legendarnog statusa u klubu. Kako doznajemo, kroz dva dana Džeko bi službeno trebao postati igrač Hajduka. U Splitu je uvijek bio rado viđen gost, odazivao se i na malonogometni turnir Četiri kafića.

14.05.2010., Split - Halid Beslic nastupio u prepunoj dvorani Spaladium Areni. Senijad Ibricic, Edis Nurkovic, Edin Djeko.rPhoto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Gattuso trenutno na središnjem dijelu priprema ima 30 igrača: 

Lovre Kalinić, Ivan Lučić, Borna Buljan, Toni Silić, Fahd Moufi, Niko Sigur, Niko Đolonga, Dominik Prpić, Josip Elez, Marino Skelin, Filip Uremović, Zvonimir Šarlija, Dario Melnjak, Ismael Diallo, Šimun Hrgović, Filip Krovinović, Marko Capan, Anthony Kalik, Ante Kavelj, Luka Jurak, Rokas Pukštas, Noa Skoko, Ivan Ćubelić, Emir Sahiti, Roko Brajković, Bruno Durdov, Madžid Šošić, Aleksandar Trajkovski, Mate Antunović, Marko Livaja.

Bijeli će u Sloveniji boraviti do 10. srpnja te će u tom razdoblju u Bledu odraditi niz treninga, a odigrat će i četiri prijateljske utakmice. Hajdukovi suparnici na središnjem dijelu priprema bit će Kalcer Radomlje, Šahtar, Ruh Lavo te Fenerbahče - klub iz kojeg bi trebao stići Edin Džeko, ako se transfer ostvari. 

Prvi susret Hajduka u Sloveniji rasporedu je 3. srpnja s Kalcer Radomljem, a u toj utakmici ujedno će premijerno predstaviti novi bijeli adidasov dres. 

> VEČERNJI TV: EMISIJA O GATTUSOVOM HAJDUKU 

> VEZANE VIJESTI:


 

Komentara 13

KR
kremenko
14:58 01.07.2024.

@adminjetrica pazi da ne dobiješ čir na želucu

Avatar Danke Deutschland
Danke Deutschland
17:41 01.07.2024.

Ovaj je i od Luke stariji

BI
billynik
16:05 01.07.2024.

Opet ovi bolesnici slave titulu a prvenstvo nije ni počelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije