DAVISOV KUP

Česi nadomak finala, Srbi će se pomučiti

Rafael Nadal Novak Đoković
Reuters/Pixsell
13.09.2013.
u 23:27

Nadalova Španjolska nadomak je pobjedi nad Ukrajinom (vodi 2:0) u kvalifikacijama za Svjetsku skupinu, no Đokovićeva će se Srbija itekako pomučiti u polufinalnom dvoboju s Kanadom (1:1).

Novak Đoković prepustio je Vaseku Pospišilu samo šest gemova ( 6:2, 6:0, 6:4) a Rafael Nadal Sergiju Stahovskom još manje - četiri (6:0, 6:0, 6:4).

Oba su ta meča odigrana prvog dana rujanske runde u Davisovu kupu. Nadalova Španjolska nadomak je pobjedi nad Ukrajinom (vodi 2:0) u kvalifikacijama za Svjetsku skupinu, no Đokovićeva će se Srbija itekako pomučiti u polufinalnom dvoboju s Kanadom (1:1). U drugom je meču kanadski Crnogorac Miloš Raonić pobijedio Janka Tipsarevića dobivši peti set s 10:8.    

Ostali rezultati, polufinale: Češka - Argentina (bez Del Potra) 2:0; kvalifikacije za Svjetsku skupinu: Nizozemska - Austrija 2:0, Švicarska - Ekvador 2:0, Njemačka - Brazil 2:0, Poljska - Australija 0:2, Belgija - Izrael 1:2, Japan - Kolumbija 1:1.

>> Dodig dobio Evansa u tri seta i izjednačio protiv Britanaca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije