KOVAČIĆ STRIJELAC

Chelsea svladao Salzburg i osigurao prolazak, ovo je situacija u Dinamovoj skupini

Champions League - Group E - FC Salzburg v Chelsea
LEONHARD FOEGER/REUTERS
25.10.2022.
u 20:37

Chelsea sada ima 10 bodova, Salzburg šest, a Milan i Dinamo po četiri. Talijanski i hrvatski prvak svoju utakmicu igraju večeras u 21 sat.

Chelsea je u susretu petog kola Lige prvaka u Dinamovoj skupini slavio na gostovanju kod Salzburga s 2:1. Plavi su tako osigurali prolazak u osminu finala Lige prvaka, dok je Austrijancima ovo prvi poraz u skupini.

Plavci iz Londona poveli su 0:1 zahvaljujući fantastičnom pogotku našeg reprezentativca Matea Kovačića, bila je to prava majstorija ponajboljeg igrača engleskog velikana. Nakon gužve u kaznenom prostoru domaćih, lopta je stigla do Kovačića koji je iz prve opalio ljevicom i pogodio gornji kut Phillipa Kohna.

Standings provided by Sofascore

No, domaćini su uspjeli izjednačiti u 49. minuti. Zabio je Adamu. Ipak, pobjedu Chelseaju donio je Havertz golom u 64. minuti.

Plavi iz Londona tako su stigli do 10. boda u Ligi prvaka i osigurali prolazak skupine. To je dobra vijest za Dinamo budući da će u posljednjem kolu biti rasterećeni, a igraju upravo protiv hrvatskog prvaka.

Chelsea sada ima 10 bodova, Salzburg šest, a Milan i Dinamo po četiri. Talijanski i hrvatski prvak svoju utakmicu igraju večeras u 21 sat.

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije