DAILY MIRROR TVRDI

Chelsea, United i City pokušat će na ljeto dovesti Modrića!

luka modrić
NPH/Pixsell
06.01.2013.
u 13:33

"Sad kad je Frank Lampard na izlaznim vratima kluba, Chelsea bi bio idealna opcija za Modrića", tvrde Englezi

Bomba iz Engleske! Chelsea, Manchester United i Manchester City na ljeto će u novu borbu za Luku Modrića!

Daily Mirror donosi tu senzacionalnu vijest uz objašnjenje kako se naš veznjak nije najbolje snašao u Real Madridu što su detaljno pratili otočki klubovi koji nisu zaboravili kakve je partije pružao u Tottenhamu.

Navode i kako je samom Modriću zanimljiva mogućnost povratka te kako bi idealna destinacija bio Chelsea.

\"Sad kad je Frank Lampard na izlaznim vratima kluba, Chelsea bi bio idealna opcija za Modrića. Fergusonu bi također dobro došao veznjak njegove kvalitete, a Mancini je u više navrata rekao kako bi Luku radio vidio u dresu Cityja\", pišu Englezi.

Dodaju kako će Modrić teško odlučiti odustati od Reala nakon svega što je prošao ne bi li došao tamo, no kako bi mogao promijeniti mišljenje do ljeta ukoliko se ne izbori za pravi status kod Mourinha.

Komentara 12

OB
-obrisani-
13:53 06.01.2013.

Chelsea, United i City pokušat će na ljeto dovesti Modrića kako bi Luka uz Boga i domoljublje umjesti na klupi Reala sjedio na klupi nekog engleskog kluba kao svoj uz svoj odličan ugovor!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:56 06.01.2013.

Mourinho je Modricu dao nemogucu zadacu. On od Modrica trazi da bude i playmaker i da bude superman u obrani. Igra sa 3 igraca u sredini i ocekuje potpunu kontrolu utakmice,...hej pa gdje to ima? Luka,...dodji k nama u London, mi te cekamo.

DH
dalibor.hren
19:44 06.01.2013.

Poslije impresivne sezone u Madridu, Real je odlučio vratiti uloženo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije