borba za opstanak

Cibalia putuje na Poljud po iznenađenje

bartolović
Goran Ferbežar/Pixsell
13.04.2013.
u 10:45

- Vjerujem kako smo sposobni uz maksimalan angažman izdržati Hajdukov pritisak - smatra Bartolović

Poslije veoma bitne domaće pobjede protiv Lokomotive današnja utakmica Splitu za igrače Cibalije jedna je od lakših utakmica. Naime, bod ili tri sa Poljuda bi za Cibaliju značili iznimno mnogo u borbi za opstanak, ali niti poraz neće predstavljati katastrofu. Svjesni su svi u Vinkovcima da će se borba za opstanak voditi do zadnje minuta prvenstva kao i da je najbitnije nikako ne gubiti bodove na domaćem terenu.

- Hajduk već godinama igra isti način. Pritišću nas od prve minute kako bi zabili brzi gol. Sigurno će tako biti i danas i pokušati sve da što prije dođu do vodstva.
Vrlo dobro to znamo i svjesni smo što nas čeka. Vjerujem kako smo sposobni uz maksimalan angažman izdržati taj pritisak, a kako utakmica bude odmicala, to će oni biti sve nervozniji, što bi nama trebalo dati priliku da iz brzih kontri dođemo u priliku i ostvarimo pozitivan rezultat na Poljudu - rekao je Mladen Bartolović, ponajbolji igrač Cibalije ove godine.

Iz Cibalije kažu da će učiniti sve da se iz Splita vrate neporaženi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije