ABA LIGA

Cibona nakon dva produžetka uspjela slaviti protiv Metalca

Cibona
Marko Prpic/PIXSELL
30.11.2014.
u 19:48

Završilo je 93:91 i sad vukovi imaju četiri pobjede u deset utakmica.

Košarkaši Cibone pobijedili su Metalac u desetom kolu regionalne ABA lige 93:91 nakon dva produžetka! Važna je to pobjeda za vukove u regionalnoj ligi jer se upravo s gostima iz Valjeva bore za bijeg sa začelja.

Najbolji kod Cibone bio je Markota s 21 koševa, Blassningame i Jagodić-Kuridža zabili su po 12 koševa, s tim da je Blassingame imao deset asistencija. Krušlin je zabio 11 koševa, a Rozić je ubacio devet uz deset asistencija.

Sve u svemu, bila je to utakmica kojoj nije nedostajalo drame, ali i nepotrebnih grešaka koje su zagorčavale život zagrebačkoj ekipi. Glavno da je na kraju upisana pobjeda, sve ostalo se lako pređe i zaboravi.

Cibosi sad imaju u deset kola četiri pobjede i nalaze se na desetom mjestu.

>> Blassingame protiv Metalca igra posljednji put za vukove!?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije