senzacija kvalifikacija

Cico Kranjčar: U London ne putujemo radi šopinga

\'Montenegro\'s head coach Zlatko Kranjcar gestures as he leaves the pitch after the match of his team against Switzerland during their Euro 2012 qualifying soccer match in Podgorica, October 8, 2010.
Reuters
09.10.2010.
u 19:27

- Ne ljutim se na Vučinića zbog skidanja i kartona, on je nepredvidiv, kakav je u igračkom smislu, takav je i u slavlju – pričao je Zlatko Kranjčar.

Najveća senzacija dosadašnjeg tijeka kvalifikacija za EP svakako je Crna Gora s izbornikom Zlatkom Kranjčarom. Iz tri utakmice izvukli su svih devet bodova, redom su 1:0 padali – Wales (Podgorica), Bugarska (Sofija) i Švicarska (Podgorica).

Sad i Cicini kritičari šute

– Iskreno, nisam očekivao ovako fenomenalan start! Potajno sam se nadao da bismo mogli upisati sedam bodova, ali maksimalnom se učinku nisam ni potiho nadao. No, ostajemo čvrsto na zemlji, svjesni smo da se sve ovo lijepo može u nogometu lako okrenuti. Baš sam o tome razgovarao nakon utakmice s predsjednikom Saveza Crne Gore Dejanom Savićevićem, složili smo se da euforiji nema mjesta – rekao nam je Kranjčar jutro poslije 1:0 pobjede protiv Švicarske.

No, euforija je zahvatila Crnu Goru, na ulicama Podgorice dugo u noć slavila se velika pobjeda. Tamošnji mediji sada veličaju Kranjčara i njegove igrače, nema više negativnih tonova.

– Ma, nije ih ni bilo, samo je srpski "Dan" prije tri mjeseca pisao protiv mene. Sada šute – kaže Kranjčar i hvali svoje igrače:

– Dečki su odigrali izvanredno, Švicarska je također bila vrlo dobra, imali su svoje šanse, no mi smo jednu svoju znali iskoristiti i zasluženo smo slavili. Vratar Božović bio je sjajan, a čovjek odluke opet je bio genijalni Mirko Vučinić – priča Kranjčar.

Nakon postignutoga gola Vučinić se u euforiji skinuo gotovo do kraja, ostao je samo u gaćama, i za taj je striptiz dobio žuti karton. Jeste li se ljutili na njega?

– Ma, ne! Vučinić je takav, nepredvidiv, kakav je u igračkom smislu, takav je i u slavlju! Srećom, taj ga žuti karton neće omesti da vodi momčad na Wembleyu.

Na Wembley rasterećeni

U utorak igrate u Londonu, kako protiv Engleske?

– Veselim se velikoj utakmici u nogometnom hramu, igrači će biti prepuni motiva. I budu li nas Englezi malo podcijenili, moglo bi biti svašta. Odlazimo u London rasterećeni, ali ne idemo u shopping – kaže Kranjčar i dodaje da će mu dvoboj s Engleskom biti jedna od najvećih utakmica u trenerskoj karijeri! Uz dvoboj s Celticom na Dinamovoj klupi te s Hrvatskom protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj...

Komentara 6

OB
-obrisani-
19:34 09.10.2010.

Cico .opet si ti poletio.... Spusti se na zemlju....

AU
aurora08
21:06 09.10.2010.

je njofra vredu je to kaj si rekl, pak nemres jos i ti kakti trener dici ruke kak talijan v ratu, pitanje je samo koliko budu englezi uguralji, koliko god da bude ali bude puno svakako

SA
saracant
22:32 09.10.2010.

PEOPLE STRING JE IME JEDNE SASVIM NOVE KOMPANIJE ILI SOCIJALNE MREŽE KOJA SE POJAVILA PRIJE PAR MJESECI I KOJA PRETENDIRA DA BUDE KROV NAD SVIM MREŽAMA. VEČ JE ODAVNO \"PRESKOIČLA\" POPULARNI TWITTER ALI OZBILJNO PRIJETI DA UGROZI JOŠ POPULARNIJI FACEBOOK.Ovaj NOVI program je POTPUNO BESPLATAN, a kako se po youtube prica i mnogim drugim saitovima IZGLEDA da se radi o Ozbiljnoj Kompaniji koja od svojih prihoda Isplačuje 70% Svojim članovima.Registracija je BESPLATNA, NEMA Ulaganja, mogučnost Zarade je tu, a znate da to vecina ljudi voli, i u tome vidim da bi ovaj Program ZAISTA mogao da Uspije i da ima ODLIčAN odaziv. http://www.peoplestring.com/?u=wooch

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije