OPASNI RUS

Čilić će se protiv Kačanova boriti za ulazak u finale turnira u Adelaideu

French Open - Karen Kachanov
Szwarc Henri/ABACA
07.01.2022.
u 13:22

Marin (ATP - 30.) je u četvrtfinalu sa 6:3, 6:2 bio bolji od srbijanskog tenisača Lasla Đerea (ATP - 52.).

Marin Čilić će u subotnjem polufinalu ATP turnira u Adelaideu igrati protiv ruskog tenisača Karena Hačanova (ATP - 29.) koji je sa 7:5, 6:3 u četvrtfinalnom dvoboju nadigrao Bjelorusa Jegora Gerasimova (ATP - 113.).

Čilić (ATP - 30.) je u četvrtfinalu sa 6:3, 6:2 bio bolji od srbijanskog tenisača Lasla Đerea (ATP - 52.).

Bit će to treći međusobni dvoboj Čilića i Hačanova, a hrvatski tenisač je u prethodna dva izašao kao pobjednik. Na turniru Masters 1000 serije u Cincinnatiju 2018. slavio je sa 7:6 (5), 3:6, 6:4, a prošle godine na putu prema naslovu u Sankt Peterburgu svladao je 25-godišnjeg Rusa sa 6:4, 6:7 (1), 6:4.

Subotnji dvoboj Čilića i Hačanova treći je na rasporedu na središnjem terenu u Adelaideu, a neće početi prije pet sati ujutro po srednjoeuropskom vremenu.

Prije Čilića će na terenu biti Ivan Dodig, koji će u paru s Brazilcem Marcelom Melom tražiti put prema finalu turnira parova, a polufinalni suparnici hrvatsko-brazilskoj kombinaciju su Urugvajac Ariel Behar i Ekvadorac Gonzalo Escobar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije