I DALJE MEĐU 20

Čilić pao, Gojo napredovao na ATP ljestvici

SUI, ATP Tour, Swiss Indoors
Foto: EXPA/ Freshfocus/ Marc Schumacher
1/4
07.11.2022.
u 10:37

Nino Serdarušić ima skok od 26 mjesta i sada je 254., dok je Borna Ćorić ostao 26. igrač svijeta. Veliki skok bilježi pobjednik Mastersa Holger Rune.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pao je za jedno mjesto na najnovijoj ATP ljestvici i sada je 18. igrač svijeta.

Borna Ćorić je ostao 26., Borna Gojo je napredovao za tri mjesta na 145. poziciju, a Nino Serdarušić ima skok od 26 mjesta i sada je 254.

Borna Gojo of Croatia during ATP 250 Naples (day4), Tennis Internationals in Naples, Italy, October 20 2022 Photo: Agn Foto / ipa-agency.net/IPA
Foto: Agn Foto / ipa-agency.net

Novi pobjednik Paris Mastersa Danac Holger Rune napredovao je s 18. na 10. mjesto, što mu je najbolji plasman u karijeri, a poraženi u finalu Novak Đoković pao je za jednu poziciju i nalazi se na osmom mjestu. 

Španjolci Carlos Alcaraz i Rafael Nadal zadržali su prvo i drugo mjesto, dok se Grk Stefanos Tsitsipas popeo dva mjesta na treće. Norvežanin Casper Ruud zadržao je četvrto mjesto, a ruski tenisač Danil Medvedev pao je za dvije pozicije, na peto mjesto.

Kanađanin Felix Auger-Aliassim, Rus Andrej Rubljev i Amerikanac Taylor Fritz napredovali su po dva mjesta, na šesto, sedmo i deveto mjesto.

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije