Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške optužbe

Ćiro razljutio Ronalda i društvo: Portugalci kupuju utakmice

Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/6
25.06.2016.
u 10:56

Nogometni klub iz Lisabona demantirao je Ćirine navode te će tužiti hrvatskog trenera jer je uvrijedio Sporting i Portugalce

Sporting iz Lisabona tužit će trenera svih trenera Ćiru Blaževića zbog izjave kako je 1982. godine taj portugalski nogometni klub kupio utakmicu protiv Dinama.

Bivši hrvatski izbornik koji je s vatrenima osvojio broncu 1998. na SP-u u Francuskoj je u razgovoru za Kurir optužio Portugalce da su namjestili rezultat utakmice sa zagrebačkom momčadi.

- Vodio sam Dinamo 1982. godine protiv Sportinga i Portugalci su kupili utakmicu. Isto se dogodilo i u doigravanju za Euro 2009. kada su Portugalci kupili utakmicu protiv reprezentacije BiH koju sam tada vodio - rekao je Blažević i podigao prašinu u Portugalu.

Nogometni klub iz Lisabona demantirao je Ćirine navode te će tužiti hrvatskog trenera jer je uvrijedio Sporting i Portugalce.

- Sporting nikada u svojih 110 godina nije namjestio utakmicu. Tužit ćemo Blaževića, jer je iznio neprihvatljive optužbe. Blažević je prepun mržnje i ima zločeste namjere - navodi se u priopćenju portugalskog kluba.  

Ćiro Blažević je izjavio kako uvijek navija protiv Portugalaca i da očekuje pobjedu vatrenih. 

Hrvatska i Portugal u subotu igraju utakmicu osmine finala na Euru (21 sat).

Komentara 21

HB
hr_bombarder
11:44 25.06.2016.

Ciro je legenda, legende poput Cire i Tudjmana zive vjecno! Kome smeta neka ide s ovog svijeta!

JS
JUREK SKAJNICKIN
12:05 25.06.2016.

Ovaj svako malo bubne neku glupost, to je vjerovatno pitanje starosti i gubljenje senilnosti.

JS
JUREK SKAJNICKIN
12:06 25.06.2016.

Svida mi se na cemu se fura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije