dobili izlaznu kartu

Čistka u Hajduku: Osmorici "ispisnica", pa i kapetanu Maloči

10.08.2014., Stadion Kranjceviceva, Zagreb - MAXtv Prva liga, 4. kolo, NK Lokomotiva - NK Hajduk. Mario Maloca. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
08.06.2015.
u 18:20

Mario Maloča nakon sedam godina više nije dobar Hajduku.

Novi trener Hajduka Damir Burić i sportski direktor Goran Vučević napravili su pravu čistku na Poljudu. Osam igrača, koji su prošle sezone imali zapaženu minutažu, dobilo je izlaznu kartu...

Hajduk ne računa na kapetana Marija Maloču, BiH reprezentativca Avdiju Vršajevića, prvog strijelca prošle sezone Sandra Gotala, Dejana Mezgu, Josipa Vukovića, Ivana Vasilja, Marka Ranilovića i Gorana Jozinovića kojemu je istekao ugovor.

S druge strane siguran je dolazak Brazilca Jeffersona Santosa, koji stiže iz portugalske druge lige, napadača iz Kameruna Francka Ohandza Zoe, kojem je istekao ugovor s Dinamom, a igrao je u Sesvetama, pa Ukrajinaca Artema Radčenka i Maksima Billyja...

>>Dosta je kuknjave i priča o Mamiću i sucima, gledajmo samo Hajduk

Komentara 35

ŠU
šušnjar
19:36 08.06.2015.

Potpisuju ugovore sa "svojom dicom" Jafferson,Ohandza Zoe,Radčenko i Maksim .Do jučer se sprdali s Dinamom i brojem stranaca .

PR
protuudar
20:47 08.06.2015.

Ne znam jel se uopće smije komentirat, jer ipak je to Hajduk, a to je uskoro verbalni delikt !...Gledam..pa nigdje ne piše da je kompletna uprava izmjenjena !?? Kako to, oni su super, a igrači ne valjaju...ok..ne kužim se baš, valjda ... :)

MO
Moskovija
18:28 08.06.2015.

pa to sve dolazi u hajduk?? gdje su domaći igrači?!? najbolje da promijene ime u hajduk internazionale,hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije