ONI PREZADOVOLJNI

City sezonu završio sa "samo" 120 milijuna eura minusa!

'23.10.11. Manchester United v Manchester City. Edin Dzeko scores City's 6th goal. Credit: The Times Online rights must be cleared by N.I.Syndication Photo: NI Syndication/PIXSELL'
Pixsell
15.12.2012.
u 13:19

Do smanjenja gubitaka City je došao ponajviše nastupom u Ligi prvaka te unosnim ugovorom s aviokompanijom Etihad

Prema Uefinom pravilu o financijskom fair-playju, nijedan klub na trogodišnjem nivou ne smije biti u minusu pa su europski velikani malo pripazili na razbacivanje.

Među onima koji su najviše trošili prošle sezone bio je Manchester City koji je ovu godinu završio sa \"samo\" 120,5 milijuna eura minusa što je veliki napredak u usporedbi s prošlosezonskih 228,96 milijuna. Te podatke priopćili su iz samog kluba te dodali kako su za plaće igrača i stožera te zaposlenih u klubu izdvojili 219,12 milijuna eura

Do smanjenja gubitaka City je došao ponajviše nastupom u Ligi prvaka te unosnim ugovorom s aviokompanijom Etihad te osvojenim engleskim naslovom nakon 44 godine čekanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije