OZBILJNE OPTUŽBE

City suspendirao igrača: Završio u pritvoru zbog silovanja četiri djevojke!

Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester City
Andrew Couldridge/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
26.08.2021.
u 20:07

Lijevi bočni Cityja osebujna je ličnost i konstantno čini probleme, no većinom su to bile djetinjarije u stiglu Marija Balotellija.

Nogometaš Manchester Cityja Benjamin Mendy (27) završio je u pritvoru zbog optužbi za silovanje, koju su podigle tri djevojke!

Imaju tek 16 godina, ali tvrde da ih je ukupno silovao četiri, a jednu je seksualno napastvovao. Policija je pokrenula istragu i zaključila da u svemu ima dovoljno dokaza da se Francuza privede i zadrži u pritvoru.

Na sudu bi se trebao pojaviti sutra i potom će se znati što dalje.

- Podsjetili bismo sve da istraga u slučaju Mendy ide dalje i da ima pravo na pošteni tretman i suđenje koje će uslijediti - navode sa Suda.

Iz kluba je stiglo službeno priopćenje, u kojem se ništa previše nije komentiralo jer to ni ne smiju. Ali, Mendy je suspendiran.

- Ne smijemo ništa komentirati sve dok postupak ne završi.

 

 

 

Lijevi bočni Cityja osebujna je ličnost i konstantno čini probleme, no većinom su to bile djetinjarije u stiglu Marija Balotellija. Ovo je sad ipak jako ozbiljno i mogao bi završiti na podosta godina u zatvoru ako se potvrde optužbe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije