Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA

City zaustavio Stoke uz pomoć reklama

'Manchester City\'s Bosnian striker Edin Dzeko (2nd R), French midfielder Samir Nasri (R), Belgian defender Vincent Kompany (L) and Argentinian striker Sergio Aguero (3rd R) celebrate after Dzeko scor
'IAN KINGTON'
01.01.2013.
u 18:54

ROBERTO MANCINI Razlika između nas i Manchester Uniteda je u Van Persijeu. Htjeli smo ga dovesti, nudili bolje uvjete, no nije presudio novac.

Ako se po jutru dan poznaje, onda će zimski prijelazni rok biti itekako sadržajan. U prvim satima Nove godine prvo je pojačanje doveo, tko drugi, nego PSG. Šeici iz Katara za 35 milijuna eura iz Sao Paula doveli su Lucasa Mouru, 20-godišnjeg ofenzivnog veznog koji ima već 22 nastupa za A selekciju Brazila. Time je PSG dobio bitku protiv Real Madrida i Manchester Uniteda, koji su također željeli Mouru.

Barca prodaje Villu

A PSG bi uskoro mogao dobiti i novo pojačanje, jer David Beckham navodno je blizu odluci da potpiše ugovor po kojem bi tjedno zarađivao čak 240.000 eura.

Barcelona je pak odbila ponudu Liverpooola za posudbom Davida Ville. Katalonci su poručili da svojeg igrača ne žele poslati na posudbu, već ga žele prodati, a odšteta je 20 milijuna eura.

Daily Mail pak piše da je Alex Ferguson odlučio "preoteti" iz Chelsea Franka Lamparda i Ashleya Colea, kojima na ljeto istječu ugovori.

Trener Cityja Roberto Mancini još jednom je ponovio da ne može prežaliti što ljetos nije uspio dovesti Robina van Persieja.

– Razlika između Manchester Uniteda i nas je upravo Robin van Persie. Željeli smo ga dovesti jer znamo da je odličan igrač i bili smo jako, jako blizu, nudili smo i više od Uniteda, ali na kraju nije presudio novac – rekao je Mancini.

Odigrano je 21. kolo Engleske lige, a do lakih pobjeda došao je vodeći dvojac - Manchester United je s 4:0 (Hernandez 2, Van Persie 2) u gostima svladao Wigan, dok je City kod kuće slavio 3:0 protiv Stoke Cityja golovima Zabalete, Džeke i Agüera. Zanimljivo, City je uoči utakmice reklamama maksimalno skratio prostor do terena kako bi spriječio poznata dalekometna ubacivanja iz auta Stokeovih igrača.

Iskusni veznjak Manchester Uniteda Ryan Giggs osvrnuo se na borbu za naslov s gradskim rivalom Cityjem.

Pobjeda Fulhama

– Nećemo se opuštati iako imamo sedam bodova prednosti, tek smo na pola puta, pred nama je dosta teških utakmica – kaže Giggs.

Nogometaši Tottenhama nastavili su sa nizom pobjeda, 0:1 protiv Readinga preokrenuli su u 3:1, te tako zadržali treće mjesto na ljestvici. Mladen Petrić nije sudjelovao u pobjedi Fulhama 2:1 kod West Bromwich Albiona u prvoj utakmici 21. kola Engleske lige. Strijelci za Fulham bili su Berbatov i Kacaniklic, a za WBA Lukaku.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije