Ronaldo mu je favorit

Coentrao: Ne možete nagradu poput Zlatne lopte dati Riberyju

Franck Ribery
Foto: Reuters/PIXSELL
25.12.2013.
u 19:30

- Messi je također fenomenalan igrač, ali je već duže vrijeme izvan akcije

Kako se bliži dodjela nagrade za najboljeg nogometaša u 2013. godini, tako u medijima ima sve više nagađanja tko će biti dobitnik Zlatne lopte. U konkurenciji su ostala trojica nogometaša: Cristiano Ronaldo, Franck Ribery i Lionel Messi.

A u posljednje vrijeme Cristiano Ronaldo sve je izraženiji favorit, kladionice su uvjerene u njegov trijumf, a sve više poznatih iz svijeta nogometa upravo bi Portugalcu dalo nagradu. Jedan od njih je i njegov suigrač iz Reala Fabio Coentrao.

- Cristiano je zaslužio Zlatnu loptu, u najboljoj je formi - rekao je Coentrao i dodatno pojasnio:

- Messi je također fenomenalan igrač, ali je već duže vrijeme izvan akcije. A ne možete nagradu poput Zlatne lopte dati Riberyju, koji je zabio svega 22 gola. Ronaldo je cijelu godinu bio u vrhunskoj formi, a zabio je duplo više pogodaka - zaključio je Coentrao.

Komentara 1

PO
popovicdino
21:55 25.12.2013.

kad se messiju davala nagrada onda je bilo da ju je dobio samo zbog zabijenih golova što kao "nije bitno" a sada bi htili da ju ronaldo dobije samo zbog golova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije