PREDRAG MIJATOVIĆ

Crnogorska legenda i insajder Reala otkrio velike vijesti: Klub će ispoštovati Modrićevu želju

Zagreb: Bivši nogometaš Predrag Mijatovi?
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
07.04.2023.
u 10:01

Španjolski novinari nagađaju oko novog ugovora za Luku Modrića, a bivši sportski direktor smatra kako je to riješena stvar

Crnogorska ikona i blizak prijatelj našeg Luke Modrića, Predrag Mijatović, podijelio je s javnosti informacije koje će se zasigurno svidjeti hrvatskim i Realovim navijačima. Naime, Mijatović je gostovao na španjolskom radiju Cadena SER i kazao kako smatra da će Modrić ostati još jednu sezonu u kraljevskom klubu. Popularni Peđa je nekoliko godina bio sportski direktor Reala, još uvijek poznaje mnoge ljude u klubu pa je i dalje insajder. 

- Mislim da će Luka ostati još jednu godinu u Realu. Klub zna da Modrić to želi i mislim da će tako i biti - rekao je Mijatović dva mjeseca prije završetka Modrićevog ugovora s Realom. 

Još uvijek nije poznato hoće li ga zaista produžiti, ali sve ide prema tome kako Luka definitivno ostaje na Santiago Bernabeu, već je odbio unosne ponude iz Katara, Saudijske Arabije i američkog MLS-a. 

Podsjetimo, Mijatović je 1998. godine golom u finalu Lige prvaka protiv Juventusa donio Madriđanima 'klempavi pehar' poslije 35 godina čekanja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije