NEGATIVNI KOMENTARI

Crnogorska legenda u nevjerici zbog izlaska Modrića: 'Bože moj. Kakva je ovo poruka?'

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
MOLLY DARLINGTON/REUTERS
17.05.2023.
u 23:09

Hrvatski kapetan nije imao najbolju večer pa je napustio travnjak poslije sat vremena igre

U finalu nogometne Lige prvaka, 10. lipnja u Istanbulu, igrat će Inter i Manchester City nakon što je engleska momčad u polufinalnom uzvratu, na svom Etihadu, posve nadigrala Real Madrid s 4-0 (2-0). Veliki korak prema finalu klub iz Manchestera je napravio u prvom poluvremenu nakon kojeg je vodio 2-0, a oba gola je dao Bernardo Silva, u 23. i 37. minuti.

Real je dodatno potonuo u 76. minuti kada je Eder Militao pogodio vlastitu mrežu za 3-0 Cityja. Konačnih 4-0 postavio je Julian Alvarez golom u 91. minuti.

GALERIJA Dominatni City razbio Real i ušao u finale Lige prvaka

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
1/9

Hrvatski kapetan Luka Modrić igrao je do 63. minute kada ga je zamijenio stoper Antonio Rudiger. Izazvalo je to brojne reakcije, među ostalima Predraga Mijatovića, crnogorske legende Reala. 

- Kakva je ovo poruka? Bože moj... Ova izmjena šalje jasnu poruku: Želim da utakmica ovako završi i da više ne bude golova - smatra Mijatović - prenosi madridski  AS.

VEZANI ČLANCI:

- Čudna zamjena, Antonio Rudiger mijenja Luku Modrića. Osjetilo se da Real mora napraviti promjenu, ali njihov glavni playmaker trebao bi ostati na terenu zbog mogućeg trenutka briljantnosti ili kreativnosti. Večeras nije često imao loptu, ali ne mislim da je on kriv za to - rekao je stručni komentator Chris Sutton za BBC. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije