VOLI SE GIBAT, GIBAT

Crouch: Pripremam novi ples za Svjetsko prvenstvo

Peter Crouch
Reuters
08.04.2010.
u 15:41

Peter Coruch, napadač londonskog Tottenhama i engleske reprezentacije, ponekad je znao proslavljati pogotke robot-plesom, koji i nije naišao na pozitivne kritike.

Mnogi su se ismijavali pri viđenim pokretima ovog dvometraša, no Crouchu neće odustati od daljnjeg pokazivanja svojih "plesačkih vještina".

- Ako postignem pogodak na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici sigurno ću opet zaplesati. Nisam u posljednje vrijeme naučio mnogo novih pokreta, ali imam još vremena za osmisliti što i kako dalje - rekao je Crouch i dodao:

- Bit će svi iznenađeni viđenim.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:37 08.04.2010.

Pa može Crouch plesati na Svijetskom prvenstvu koliko želi ali onako divlje i vatreno kako če u isto vrijeme plesati u diskoteki Funtana oni pravi nogometaši Modrić, Petrić, Eduardo i Olić on može samo sanjati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije