Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav gaf

Daily Mail napisao da je Novak Đoković hrvatski tenisač

\'Novak Djokovic of Serbia lunges to make a return to compatriot Janko Tipsarevic during their match at the U.S. Open tennis tournament in New York, September 8, 2011.      REUTERS/Mike Segar (UNITED
Reuters
21.09.2011.
u 17:42

Autorica teksta na portalu engleskog Daily Maila za Novaka Đokovića napisala je da je Hrvat.

Tekst je inače posvećen Španjolcu Rafaelu Nadalu koji je prema autorici neprijeporan u reklamiranju Armanijeva donjeg rublja. Srbijanski tenisač spominje se samo na početku teksta, no novinarki je i to bilo dovoljno da pogriješi koje je nacionalnosti: "Možda je u finalu US Opena izgubio od Hrvata Novaka Đokovića, ali Rafael Nadal je i dalje pobjednik kad je riječ o promociji donjeg rublja."

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kajinx
19:15 21.09.2011.

Nije daleko od istine. Majka mu je Hrvatica.

PE
peugeot
00:29 23.09.2011.

Djoker je - \"planetarni\"... Pripada, dakle, svim ljudima ove planete. I Djoker i Nadal i Federer.

SE
serđo
12:45 27.09.2011.

ovi englezoti su totalno neinformirani. nije hrvat, nego šiptar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije