Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dobili smo poruku'
Povratak na članak

Dalić govorio o grozoti koja nas je zadesila, njegova razmišljanja će vas oduševiti

- Trčimo za svim drugim stvarima osim za onima kojima trebamo. Zapostavili smo obitelj, roditelje, starije. Sad smo dobili poruku da moramo biti još ponizniji, još poslušniji i da će onda biti onako kako treba - kazao je hrvatski izbornik

Komentari 13

CR
crohumans
00:09 20.03.2020.

Hahaha lako pričati milijunašima o zapostavljanju obitelji. Ti i tvoji nogometaši možete birati i egzistenciju vam ništa ne može ugroziti da i u najvećoj krizi zivite u ultra-luksuzu !!!! Ovi jadni ljudi koji ostaju bez posla - ne mogu !!!!!

VL
DI
diazrm
02:55 20.03.2020.

Ljudi, stojmo u krugu doma, a i HRT bi nam mogao dati reprize velikih i zanimljivih sportskih događaja i utakmica da to lakše prođe.

VL
Avatar Giuseppe
Giuseppe
17:21 20.03.2020.

Pitam se dali će netko od ovih bogatih Hrvata koji su se obogatili u privatizaciji te kroz razne sumnjive poslove donirati dio svojih novaca u kupnju zaštitnih maski, dezinfekcijskih sredstava i pomoći potrebitih, koji će biti sve više . . Mogu bacati novce odviše lako zarađene novce na cajke, luksuz i td.. A sad? U medijima se navodi da je u Italiji jedan od ključnih problema i činjenica da su u zadnjih 5 godina 109 milijardi zamutili a trebala ih je država kroz poreze prikupiti. Dio ide i u zdravstvo, kojem to sad fali. A što su Hrvatski novopečeni bogataši uradili za svoju - našu državu? I što će sad uraditi? E na koncu sjetih se i naših uglednih sportaša milijunera, kakve će im biti reakcije??? Pored pokrenutih humanih akcija navijačkih udruga i udruga ratnih veterana Domovinskog rata, kojima svima kapa do poda, da vidimo reakciju i hrvatskih novopečenih bogataša . . .

VL
PL
Playmaker
06:38 20.03.2020.

Nema šta Inteligencija komentara prvog i drugog mora da je od magarca !!!! Nevjerojatno

VL
PL
Playmaker
17:01 20.03.2020.

Zlatko Dalić !!!!! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷😎😎 Najbolji Trener Vatrenih i Pravi Svijetski Prvak !!!! Koji je napravio Najveći Uspjeh Svih Vremena 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

VL
BE
Berlioz
01:13 20.03.2020.

neki zamjeraju ljudima koji su zaradili milijune, dobacuju im da je njima lako. Mogli ste vi također zaraditi milijune, možete ih još uvijek ako imate znanja i sposobnosti. Svakome prema sposobnostima.

VL
DU
Deleted user
23:25 19.03.2020.

Pa i ti trčiš za novcem kao i svi fudbaleri.Sad ste odjednom svi otkrili toplu vodu.

VL
MA
marli
00:05 20.03.2020.

Ako itko trči za novcem onda je to "nogomet". Lako tebi i tvojim igračima koji su osigurali 100 generacija. Liječnici i mnogi radnici rade po 12 sati dnevno i njih se ne pita jel žele zapostavit obitelj ili ne !!!!! To je ta megalomanska nepravda zbog koje je koronavirus čista kamilica !

VL
HA
Hanok
23:36 19.03.2020.

svi to znamo, ali život je takav

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.