"Krojači" u susretu s Dinamom "šutjeli" na terenu, a dan kasnije još su tiši

Dalić: Vrijeme je za promjene!

21.11.2005.
u 17:37

VARAŽDIN - Da nije tako hladno, muhe bi zujale zrakom i sve bi se čulo. Takvo je otprilike ozračje u nogometnome Varaždinu nakon što je Dinamo očitao lekciju Varteksu, i po pitanju igračke zrelosti i taktičke discipline, i po pitanju tjelesne pripremljenosti za ritam ozbiljne prvenstvene utakmice. "Krojači" su izgledali poput drugorazredne momčadi u srazu s modrima, fenomen koji si ne može objasniti ni trener Zlatko Dalić.

- Ovo je trebala biti najlakša utakmica za moju momčad, bez ikakvog pritiska, zato mi nije jasan taj strah s kojim su igrači ušli u utakmicu. Valjda će napokon i pojedinci shvatiti da nisu baš tako veliki kao što misle, da trebaju još mnogo raditi i nogometno sazrijevati. Neki će malo i na hlađenje, vrijeme je za promjene - kategorično je najavio Dalić.

Jedan od njih je, pretpostavljamo, i vratar Vranjić. - Dugo sam razmišljao da li da ga uvrstim u sastav nakon srijede, htio sam mu pomoći, vratiti ga u pravoj utakmici. Nažalost, nisam, odnosno - nije uspio izbjeći loše izdanje. Još sam vruć, ali, da, mijenjam prvog vratara. U susretu s Naftašem u srijedu branit će Koprić - najavio je trener Dalić. (nk)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije