DAILY MAIL

Dani Olmo pred velikim transferom na Otok: Dinamu stižu novi milijuni eura

Zagreb: Dinamo uvjerljivo pobijedio Rijeku rezultatom 3:0
Igor Kralj/PIXSELL
07.01.2023.
u 12:30

Španjolski ofenzivac na radaru je Chelsea, a Dinamo se također nada transfer kako bi u Maksimiru dodatno napunili blagajnu

Ukrajinsko čudo od djeteta Mihajlo Mudrik trebao bi postati nova velika zvijezda na europskom obzoru, za njegove usluge bore se londonski klubovi Chelsea i Arsenal. Bluesi jako žele dovesti igrača Šahtara, no Darijo Srna i ekipa iz Donjecka ne želi ni čuti za manje od okruglih 100 milijuna eura. Srna se već nalazi u Londonu na pregovorima, spekulira se da će njegov pulen ipak potpisati za Arsenal, no Chelsea ima i plan B. 

 

 

Španjolac Dani Olmo nova je meta londonskih plavaca, javlja Daily Mail, a njegovom prodajom profitirao bi i zagrebački Dinamo jer prema ugovoru ima pravo na 20 posto od idućeg transfera. Tako bi primjerice, transferom od 60 milijuna eura, hrvatski prvak dobio oko 12 milijuna eura. 

Britanci pišu kako je Chelsea već poslao upit Nijemcima za španjolskog reprezentativca koji je u 106 nastupa za Leipzig zabio 19 golova i 22 puta asistirao. Osim njega, na meti je i Marcus Thuram, kojem ugovor s Borussijom Mönchengladbach istječe na ljeto. Inače, Olmo je otišao u Bundesligu za odštetu od 19 milijuna eura i razne bonuse. 

Ključne riječi

Komentara 2

IV
IvanHB1
15:08 07.01.2023.

Kada Dinamo profitira i Mamiću ide bolje na računu u susjedstvu.

Avatar barba_barba
barba_barba
14:42 07.01.2023.

Dinamu stigne ono ča mu poljuprivredna banka Mostar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije