Ide u Tursku

Danijel Jumić napustio omladinsku školu Osijeka, novi posao čeka ga kod Bjelice

Pula: Hrvatski Telekom Prva liga, 28. kolo, NK Istra 1961 - HNK Hajduk
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/3
20.04.2023.
u 16:04

- Oduvijek me privlačio posao uz travnjak i u ovoj situaciji taj poriv je prevladao - istaknuo je Jumić

Danijel Jumić otišao je s mjesta voditelja Škole nogometa NK Osijek i karijeru će nastaviti kao dio stručnog stožera Nenada Bjelice u turskom Trabzonsporu.

Jumić je u Gradski vrt došao u lipnju 2021. godine i pod njegovim vodstvom Škola nogometa NK Osijek nastavljala je nizati zapažene rezultate i stvarati kvalitetne igrače, oglasili su se iz Gradskog vrta.

- Hvala Danijelu na kvalitetnoj i korektnoj suradnji. U ove gotovo dvije godine nastavio je raditi putem kojeg je Škola nogometa NK Osijek ima u svojoj srži, zadržan je kontinuitet kvalitetnog rada o čemu najviše govore rezultati i broj reprezentativaca koje imamo u mlađim uzrasnim kategorijama. Danijelu želimo puno sreće u daljnjem razvoju profesionalne karijere - rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

 

Zahvalu na oproštaju s Gradskim vrtom uputio je i Danijel Jumić.

- Želio bih se zahvaliti klubu na gotovo dvije prekrasne godine rada na poziciji voditelja Škole nogometa NK Osijek. Mogu reći da je ovo bio lijep period s poslovne i privatne strane zbog ugodnog osjećaja boravka i življenja u ovom gradu. Sretan sam što sam uspio dati svoj doprinos kvaliteti rada škole nogometa i ponosan što školu napuštam sa spoznajom da se ovdje nalazi velik broj talentirane i kvalitetne djece tako da po tom pitanju ljudi u klubu i navijači ne trebaju brinuti. Smatram da se radi kvalitetan posao i vjerujem da će uz kontinuitet rada, razvoja i napretka stasati neki novi prvotimci NK Osijek. Dobio sam ponudu koja se u vidu profesionalnog izazova nije mogla odbiti. Oduvijek me privlačio posao uz travnjak i u ovoj situaciji taj poriv je prevladao - istaknuo je Jumić za službene stranice Osijeka.

>> Španjolci tvrde da je Livaković odlučio o nastavku karijere: Jedinica vatrenih odlazi u La Ligu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije