POTREBNA SMJENA

Danijel Pranjić i Mladen Petrić ostali bez trenera

Panathinaikos
Reuters (Ilustracija)
02.11.2015.
u 20:00

'Nakon dvije i pol godine, naš je put stigao do kraja. Tijekom njega smo slavili osvajanje Kupa 2014. i uživali u velikim pobjedama koje su bile važne za klub i navijače.'

Grčki nogometni velikan Panathinaikos raskinuo je ugovor s dosadašnjim trenerom Giannisom Anastasiouom (42) nakon 0:0 remija protiv gradskog suparnika AEK-a u 9. prvenstvenom kolu.

Nakon devet kola PAO se nalazi na drugom mjestu ljestvice sa 19 bodova, osam manje od vodećeg Olympiakosa, koji ove sezone još nije ispustio niti jedan bod, ali Anastasiou je prvenstveno kiksao još ljetos kada je prvo ispao u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a potom i u kvalifikacijama za Europsku ligu.

- Nakon dvije i pol godine, naš je put stigao do kraja. Tijekom njega smo slavili osvajanje Kupa 2014. i uživali u velikim pobjedama koje su bile važne za klub i navijače - objavio je Panathinaikos.

>> Mladen Petrić zabio u pobjedi Panathinaikosa protiv PAS Giannine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije