PORUKA UPRAVE

Dario Šimić: Bišćan i stožer ostaju u Dinamu, imaju našu maksimalnu podršku

Pula: Utakmica 2. kola HNL-a između NK Istra 1961 i GNK Dinamo
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
20.08.2023.
u 10:18

Nažalost, nismo zatvorili utakmicu. S tim nismo zadovoljni. Treba vidjeti zašto nam se često događa da gubimo utakmice u posljednjim minutama, rekao je između ostalog Šimić

Nogometaši zagrebačkog Dinama ispustili su u sučevoj nadoknadi plasman u doigravanje za Ligu prvaka, kad su primili dva pogotka čime je AEK izjednačio na 2:2 i tako se s ukupnih 4:3 plasirao u zadnje kolo kvalifikacija za elitno europsko klupsko natjecanje.

Dinamo je s dva pogotka (Šutalo 45+1', Ljubičić 65') preokrenuo 2:1 deficit iz prve utakmice, a zatim je uslijedio još jedan nevjerojatan preokret.

AEK je prvo zabio preko Arauja u 92. minuti nakon odbijanja lopte u kaznenom prostoru Dinama. I kad smo mislili da će utakmica ići u produžetke, AEK je u 100. minuti dobio kazneni udarac, kojeg je sinoć briljantni Dominik Livaković obranio Garciji, no na odbijancu je bio Domagoj Vida koji je zabio i izbacio Dinamo iz Lige prvaka.

Nakon utakmice pred novinare je izašao član Uprave Dinama Dario Šimić te prokomentirao jednu od najdramatičnijih utakmica u povijesti Dinama.

- Bili smo blizu, ponosni smo na dečke kako su igrali 92 minute. Nažalost, nismo zatvorili utakmicu. S tim nismo zadovoljni. Treba vidjeti zašto nam se često događa da gubimo utakmice u posljednjim minutama. Naša sezona traje do kraja ove godine, već u četvrtak je nova utakmica - rekao je Šimić.

Nakon toga je Šimić odgovoriio na pitanje je li Bišćanova trenerska pozicija u Dinamu sigurna poslije ispadanja iz Lige prvaka.

- Vjerujem da je ovo strašan šok za trenera i stožer. Imaju našu maksimalnu podršku, kao što su imali i do sada. Na raspolaganju smo im. Oni su ti koji moraju analizirati svoj posao i vidjeti kako da podignu ekipu.

Komentara 40

ĆA
ĆanotaKrljo
10:34 20.08.2023.

dovoljno je baciti pogled na lica s naslovnice pa da vidimo budućnost Dinama ... jad tuga i bjeda ! pametnom dosta 😒

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:27 20.08.2023.

Naravno da ostaju jer dosljedno ispunjavaju dogovorenu misiju uništavanja Dinama i posljedično hrvatske reprezentacije.

EJ
ejStef
10:38 20.08.2023.

Kumovi, naravno. Nesposobna uprava, nekompletan trener. Ovo će jako, jako puno koštati (i već košta)... Nevjerojatno uništavanje Dinama. Samo tako, preko noći, uništiti desetljeća rada... Šimić je poslao Karlovac u niži rang natjecanja, sada se trudi uništiti i DInamo. Nije čudo da su ga potjerali iz Milana čim su skužili kakav je. No, Milan je ozbiljan klub, nije to grupa amatera koja vodi Dinamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije