NEKAD NERAZDVOJNI

Uz Šukera je od 'vatrenih' samo Zoran Mamić, a pogledajte koliko ih je sve protiv

Bronca 1998.
Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL
13.03.2015.
u 23:00

Zoran Mamić - Nije se naigrao s vatrenima, ali bez njega rubrika "Tko je od vatrenih za Šukera" ostala bi prazna...

Nije se ni očekivalo da će škvadra koja je 1998. šokirala nogometni svijet broncom na SP-u ostati nerazdvojna zauvijek. Štoviše, i tada je u toj momčadi Hrvatske bilo individualaca koje je samo Ćirina genijalnost upravljanja grupom ljudi učinila besmrtnima.

Danas, 17 godina kasnije, vatreni mahom bježe iz hrvatskog nogometa. Izjava Zvonimira Bobana kako Šukera i njegov rad u HNS-u ne shvaća ozbiljno ponukala nas je da zavirimo u odnose među bivšim suigračima.

Davor Šuker - Dok je reprezentaciju vodila vatrena četvorka, oni su po dužnosti morali biti uz njega. No, nakon što su Bilić, Asanović, Prosinečki i Jurčević otišli s klupe, Zlatna kopačka ostala je usamljena uz rame Mamiću. Zapravo, sve više se čini da je i on HNS iskoristio samo kao odskočnu dasku do Uefe ili Fife. A uđe li u Platinijev Izvršni odbor, nesumnjivo će pomoći hrvatskom nogometu koliko će moći, ali će ostaviti savez bez ijednog predstavnika vatrene generacije!

Zoran Mamić - Nije se naigrao s vatrenima, ali bez njega rubrika "Tko je od vatrenih za Šukera" ostala bi prazna...

>> Pogledajte tko je neutralan, tko je za i tko je protiv Hrvatskog nogometnog saveza na Goal.com

>> Davor Šuker u Splitu samo na transparentu. Do kada?

Komentara 6

AN
ANM
07:59 14.03.2015.

Tekst u stilu memoranduma2 !Autor VL??? Samo potvrdjuje tu konstataciju!

LU
lukateli1
05:21 14.03.2015.

Pa, nek se aktivira Boban! Nek ne laprda sa pozicije urednika sportskog lista, ili stagod!

SO
sonce
06:14 14.03.2015.

Kada bi Šuker bijo hajdukovac onda bi vam bijo dobar. Žalostno što torcidaši nisu obijektivni i pošteni ali od dalmoša nemožeš oćekivat ništa pametnoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije