BOLNA TEMA

Davor Šuker zavapio: Dajte da hrvatski navijač može popiti pivo i otići na WC

Davor Šuker
Marko Lukunić/Pixsell
18.03.2021.
u 18:49

- Gdje god dođemo u vlastitoj zemlji smo gosti, ničega nismo vlasnici, a od 2012. smo uložili oko 29 milijuna eura - rekao je Šuker

Predsjednik HNS-a Davor Šuker uoči utakmice Dinama i Tottenhama na Maksimiru osvrnuo se na bolnu točku našeg nogometa - stadionom.

- Gdje god dođemo u vlastitoj zemlji smo gosti, ničega nismo vlasnici, a od 2012. smo uložili oko 29 milijuna eura - rekao je Šuker gostujući u programu Arenasporta.

Zatim je uputio apel.

- Dajte nam da budemo vlasnici, da  dostojno prezentiramo hrvatski nogomet. Zato treba jedan stadion, da hrvatski navijač može popiti pivo, da može otići na WC i pogledati utakmicu. To ima svaki normalan navijač i to svaki navijač želi - završio je Šuker.

Ključne riječi

Komentara 6

SL
slavenZadravec
19:20 18.03.2021.

Prvi zadatak bi trebao biti čišćenje Hrvatskog nogometnog saveza od korupcije. Vidjeti koji su članovi imali bilo kakve poslovne odnose s osuđenicima Mamić.

SC
Serious_Callers_Only
19:23 18.03.2021.

Uskoro češ kod svog životnog i poslovnog mentora na janjetinu, u jednom smjeru, pa odi tamo u hotelu na zahod.

MK
MKinkognito60
19:33 18.03.2021.

Već dugo u Hrvatskoj nisam vidio navijače nego huligane, možda i ima navijača ali ih se ne vidi od hulagana. Kad budem mogao sa unucima koji su 1. i 4. razred osnovne gedati utakmicu bez bojazni od huliganskih ispada bilo gdje u hrvatskoj tad ću reći kako imamo navijače i imamo nogomet. Za sada ih učim kako to nije nogomet nego poligon za huligansko izživljavanje. Huliganizam je toliko u našem nogomet da i sociolog Dražen Lalić svojim studentima na filozofskom fakultetu to predaje kao normalnu stvar. Kad usporedim navijače i filozofski fakultet i jedni i drugi ne rade na promociji Hrvatske, čine zapravo Hrvatsku prepoznatljivu po neredima i aferama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije