Federer bolji od Nadala

Dečko Ajle Tomljanović opet izbacio Đokovića, pogledajte kako je Novak divljao na terenu

Kyrgios
Foto: KIM KYUNG-HOON/REUTERS/PIXSELL
1/6
16.03.2017.
u 08:32

Australac će u četvrtfinalu igrati protiv Rogera Federera koji je noćas u teniskom klasiku pobijedio Rafaela Nadala.

Australac Nick Kyrgios napravio je još jedan podvig, u osmini finala Indian Wellsa izbacio je Novaka Đokovića sa 2:0 u setovima, bilo je 6:4, 7:6.

Dečko Ajle Tomljanović susret je otvorio breakom i tu je prednost održavao do kraja kada je Đoković izgubio živce i polomio reket. 

Drugi set bio je iznimno čvrst, nije bilo oduzimanja servisa, pa je odluka pala u tie-breaku, a u njemu je mirniji bio Kyrgios koji je na početku odmah napravio mini-break, odvojio se i priveo meč kraju. Đoković će tako morati predati svoju krunu, tri puta zaredom osvojio je ovaj turnir, ali nakon 19 uzastopnih pobjeda njegov niz je stao. Zanimljivo da ga je Kyrgios nedavno izbacio i na turniru u Acapulcu.

Australac će u četvrtfinalu igrati protiv Rogera Federera koji je noćas u teniskom klasiku pobijedio Rafaela Nadala. Švicarski tenisač odigrao je sjajno, podsjetio na stare dane, i slavio sa 6:2, 6:3. 

>>Zločesti dečko tenisa lud je za Hrvaticom: Istetovirao je njeno ime, a oduševljen je Hrvatskom

Komentara 11

Avatar debela koli
debela koli
09:10 16.03.2017.

Je li ovaj pričao ko je sve bio sa Donnom?

Avatar southman
southman
09:10 16.03.2017.

Ha, kontrole su sve jače i rigoroznije, nitko više nije nedodirljiv, primjer Šarapove je dovoljna opomena, lopte su opet brze, i zato bez " pomoći " s ovakvom igrom " trči i vraćaj do iznemoglosti " jako teško će nana stare staze slave. Ne pegla Federer sa 35 na leđima ove " trkače" slučajno kao nekad.

KA
karanovac
09:33 16.03.2017.

Kad je dao lovu za poplave bio je najbolji pljuc.Koliko odusevljenje kad on izgubi. U rvatckoj.Bosanci nemaju takve komentare sto znaci da su ljudi u odnosu na dudeke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije