TALIJANSKI VETERAN

Del Piero ipak ide na Svjetsko prvenstvo?

Alessandro Del Piero
AFP
13.05.2010.
u 18:35

Juventusov napadač i kapetan Alessandro del Piero ipak bi mogao putovati na Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj republici iako ga izbornik Italije Marcelo Lippi nije uvrstio na širi popis kandidata za Mundijal.

Calciomercato.com javlja da je Juventusov as dobio ponudu za ulogu stručnog sukomentatora na Sky Sport Italiji za utakmice talijanske reprezentacije. Tako bi Del Piero, koji je s Italijom pod Lippijevim vodstvom osvojio naslov svjetskog prvaka 2006. godine u Njemačkoj, ipak mogao biti protagonist ovogodišnje svjetske nogometne smotre, ali ne na terenu, već pred mikrofonom.

Zasad se ni Del Piero ni Sky Sport Italia nisu službeno očitovali o ovome.

Komentara 1

EU
EUPatriot
06:53 14.05.2010.

Del Piero ipak ide na Svjetsko prvenstvo ali Svjetsko prvenstvo nikako neče stiči do Ivice Olića ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije