OSTALI MU REKETI

Del Potro opljačkan na željezničkom kolodvoru u Parizu

Juan Martin del Potro
Foto: Reuters (Ilustracija)
02.11.2013.
u 23:38

Del Potra je opljačkao čovjek koji ga je zamolio za autogram. Dok je Argentinac potpisivao papirić, lopov mu je uzeo kofer i nestao.

Juan Martin del Potro ovog je tjedna igrao na turniru u Parizu gdje je ispao u četvrtfinalu od Federera, međutim to nisu bile jedine loše vijesti za njega.

Argentinac je po odlasku iz Pariza opljačkan na željezničkom kolodvoru na koji je stigao kako bi se zaputio u London gdje ga sljedeći tjedan očekuje Masters.

Del Potra je opljačkao čovjek koji ga je zamolio za autogram. Dok je Argentinac potpisivao papirić, lopov mu je uzeo kofer i nestao.

- Ostali su mi samo reketi i oprema. Izgubio sam dosta osobnih stvari, novac, putovnicu, sve dokumente i krunicu koju mi je blagoslovio papa Franjo. Puno mi je značila ta krunica, no sada je gotovo, nema je više - rekao je Del Potro.

Argentinac je umjesto na vlak morao u policijsku postaju gdje je više od dva sata riješavao papirologiju kako bi mogao napustiti Francusku.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kerZagreb
kerZagreb
18:28 03.11.2013.

sigurno neki HDZ-ovac...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije