PRVA HNL

Derbi začelja završio bez golova: Dragovoljac ostao "zacementiran" na dnu

U 28. kolu HT Prve HNL sastali se Hrvatski Dragovoljac i Istra 1961
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
18.03.2022.
u 19:51

Domaćini su bili podređeni gotovo cijelu utakmicu, a u samoj završnici su mogli zabiti, no Perićev udarac je u posljednji trenutak blokirao Galilea.

U prvoj utakmici 28. kola HNL u Zagrebu su  Hrvatski dragovoljac i Istra 1961 odigrali 0:0.

Derbi začelja prošao je bez zgoditaka i bez puno šansi, a Dragovoljac je time sve dalje od ostanka u Prvoj HNL.

Prvi dio dvoboja nije obilovao iznenađenjima, a jedinu veliku priliku propustili su Puljani. U 10. minuti nakon udarca s kuta Galilea je s pet metara pucao glavom, a vratar domaćina Šubarić bravuroznom intervencijom spasio čisti pogodak.

Početkom drugog dijela opet su Pulaljni nakon kornera imali priliku, a Silva je iz blizine pogodio Šubarića, koji je puno sreće imao dvije minute kasnije, kada je Mlinar pogodio gredu.

Domaćini su bili podređeni gotovo cijelu utakmicu, a u samoj završnici su mogli zabiti, no Perićev udarac je u posljednji trenutak blokirao Galilea.

Istra je deveta s 25 bodova, a Dragovoljac zadnji s 14.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije