GOLF I NOGOMET

Didulica: Za pet godina želim postati prvak Hrvatske u golfu

Joe Didulica
Kruno Košutić
Autor
Igor Capan
18.10.2011.
u 13:45

Bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije poveo dio Ajaxove delegacije na golf

Dio Ajaxove delegacije, predvođene bivšim hrvatskim reprezentativnim vratarom Joeyjem Didulicom (četiri nastupa), utorak prijepodne uoči utakmice 3. kola Lige prvaka između Dinama i Ajaxa iskoristio je za posjet jedinom zagrebačkom golf-igralištu – Golf & Country Club Zagreb.
Didulica, koji je 34. rođendan proslavio 14. listopada, i ostatak društva iskoristili su sunčan dan kako bi odigrali partiju golfa.

– Odlučio sam prije nekoliko dana završiti karijeru. Golf igram od svoje četvrte godine. U Australiji je mnogo terena pa nije bilo teško početi. Rijetko igram turnire te mi je trenutačni hendikep oko 15. Vidio sam da je ove godine Toni Kukoč postao prvak Hrvatske. Njegov hendikep je oko 4 i čuo sam da odlično igra. Sada ću imati više vremena za golf i pokušat ću u roku od pet godina postati prvak Hrvatske u golfu – najavio je Didulica.

Joey Didulica nekoliko puta godišnje posjećuje obitelj u Hrvatskoj i nada se da će ti posjeti uključivati i igranje golfa na hrvatskim igralištima.

Ključne riječi

Komentara 3

MY
myka
19:28 18.10.2011.

Vidjela žaba(Didullica) da konja(Kukoć) potkivaju pa i sama digla nogu

AN
Andreeejjj
01:36 19.10.2011.

Ahahahaha...igrači Ajaxa igrali prijepodne golf i onako umorni navečer rasturili Dinamo bez problema. Svaka im čast, bravoooo. Ok, nije ni Dinamo baš neki klub, pa i to se već dugo zna, ahahahaha.

CU
cupus
21:42 23.10.2011.

ovajmyka je sigurno neki ,olimpijac,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije