EREDIVISIE

Diduličin debi u porazu AZ-a

Joey Didulica
Marko Lukunić
26.09.2009.
u 23:30

Baš kao što je to najavio i trener AZ Alkmaara Ronald Koeman, Joey Didulica, hrvatski vratar momčadi branitelja naslova u nizozemskoj Eredivisiji, upisao je prvi nastup u sezoni.

Nakon 8. kola nizozemskog nogometnog prvenstva AZ je na polovičnom učinku od četiri pobjede i četiri poraza, a do posljednjeg gubitka bodova došli su na gostovanju kod Utrechta (pobjeda 1:0). Gol odluke u Diduličinu mrežu pospremio je Sander Keller u 14. minuti utakmice.

Didulica je, inače, dobro odradio susret i bio jedan od najzaslužnijih za “tek” minimalan poraz.

Odsustvo prvog vratara AZ-a i argentinske nogometne reprezentacije Sergija Romera nije se osjetilo i Didulicu se, prema izvještajima iz Nizozemske, ne može kriviti za novi posrtaj aktualnih prvaka.

Eredivisie, 8. kolo:

Utrecht - AZ Alkmaar 1:0 (Keller 14)

PSV - Willem II 3:1

Waalwijk - Roda 4:1

Twente - Venlo 2:1

Redoslijed: 1. PSV 20, 2. Twente 20, 3. Ajax 16 (-1), 4. Utrecht 16 (-1), 5. Feyenoord 14 (-1), 5. AZ Alkmaar 12...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije