MODRI OSTAJU BEZ 4 MIL. €

Ode li Kovačić u Liverpool, najveći gubitnik bit će - Dinamo!

Mateo Kovačić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
16.06.2015.
u 10:38

Mladi je veznjak 31. siječnja 2013. godine u transferu vrijednom 15 milijuna eura prešao u Inter. No, modri su za sada inkasirali 11 milijuna eura, dok bi dodatnih četiri trebali dobiti prema raznim bonusima.

Talijanski mediji vjeruju kako će Mateo Kovačić ovoga ljeta milanski Inter zamijeniti Liverpoolom u transferu vrijednom 23 milijuna eura. Najveći gubitnik u toj bi priči mogao ispasti - Dinamo, piše Goal.

Mladi je veznjak 31. siječnja 2013. godine u transferu vrijednom 15 milijuna eura prešao u Inter. No, modri su za sada inkasirali 11 milijuna eura, dok bi dodatnih četiri trebali dobiti prema raznim bonusima. A jedan od glavnih (i najizdašnijih) je uvjet da se Inter kvalificira u Ligu prvaka. Naravno, u razdoblju dok je na San Siru i Mateo Kovačić..

Nogometašima Intera to za sada nije pošlo za rukom, a Kovačić bi uskoro mogao promijeniti sredinu. Dinamo bi tako ostao bez željena četiri milijuna eura (možda malo manje), no ipak ne bi ostao bez ikakvog dijela kolača...

Posljednjih godina Fifa i Uefa marljivo nagrađuju matične klubove igrača, pet posto transfera odlazi na račun bivših klubova nekog igrača. A Dinamo bi tako mogao dobiti i od transfera Matea Kovačića. Ode li mladi veznjak u Liverpool (za 23 milijuna eura) modri bi inkasirali 1,15 milijuna eura.

>> Čitavi tekst o transferu Matea Kovačića pročitajte na portalu Goal.com

>> Kovačić treba otići iz Intera. On nije vođa, ali je vrhunski igrač koji bi bio sjajan u organiziranoj momčadi

>> Mateo Kovačić u Liverpoolu za 23 milijuna eura, navijači spremaju veliki prosvjed!

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije