STIŽE POJAČANJE

Dinamo dovodi igrača Bayerna, u srijedu će na liječnički

England v Croatia - UEFA Under21 International - Craven Cottage
Foto: David Klein
1/3
29.08.2023.
u 11:50

Plavi su nakon ozljeda Luke Stojkovića i Lukasa Kačavende intenzivirali pregovore s Gabrielom Vidovićem i Bayernom i na kraju sve dogovorili

Bivši trener Igor Bišćan bio je zainteresiran za svog nekadašnjeg mladog reprezentativca, a sad su ti pregovori Dinama uglavnom obavljeni i igrač Bayerna Gabriel Vidović pred potpisom je ugovora s plavima.

Nakon što su iz Lokomotive stigli Luka Stojković i Lukas Kačavenda, interes za Vidovićem i dalje je postojao, ali s obzirom da se na zagrijavanju pred utakmicu s Rijekom Stojković ozlijedio, a Kačavenda se nije valjano oporavio od operacije koljena, obojica će na operacijski stol i dugo će izbivati s travnjaka.

GALERIJA Ivanušecov emotivni oproštaj od Dinama i navijača

England v Croatia - UEFA Under21 International - Craven Cottage
1/7

Stoga su plavi intenzivirali pregovore s Vidovićem i Bayernom i na kraju sve dogovorili. Tako će Vidović već danas obaviti detaljne liječničke preglede i bude li sve u redu, postat će igrač Dinama koji će tako kvalitetno popuniti prazninu na lijevom krilu.

VEZANI ČLANCI:

Dinamo i Bayer dogovorili su da će Vidović prvo doći na posudbu u Dinamu, a plavi ga onda mogu otkupiti. Kako su neki stručnjaci za transfere izvještavali, otkup od Bayerna bio bi četiri milijuna eura, no iz izvora bliskih Dinamu doznali smo da neće koštati četiri milijuna eura, nego manje, no koliko je to manje, nisu nam željeli otkriti.

VIDEO Stigla službena potvrda: Gotovo je, Livaković napustio Dinamo

Komentara 2

MI
Misko12
20:22 29.08.2023.

Pa ovi u dinamu stvarno nemaju pameti ili namjerno sve rade da unište sve. Kupili su 2 igrača potpuno ozlijeđena, nikoga drugog, sad kupuju nekog klinca. Čitam pjaca dolazi u rijeku, pa kaj ga dinamo nije kupio. On je svemirski brod za našu ligu. Najbolje bi bilo da prodaju šimića

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
12:07 29.08.2023.

Napokon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije