Konferencijska liga

Dinamo je favorit protiv Viktorije, evo gdje večeras gledati europski sraz modrih

Dinamo i Istra sastali se u 11. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
26.10.2023.
u 09:59

Dinamo je prema kladionicama favorit u srazu s Viktorijom. Naime, koeficijent na pobjedu modrih je 1.90, dok je na pobjedu Viktorije 4.00, a za neriješeni ishod 3.60

Nogometaše Dinama očekuje treća utakmica grupne faze Konferencijske lige. Momčad Sergeja Jakirovića od 21 sat (Arenasport1) na Maksimiru će ugostiti Viktoriju Plzen. 

Viktoria je prvoplasirana momčad skupine C i najveći Dinamov konkurent. Zagrepčani su se s istim protivnikom posljednji put sastali u Europskoj ligi 2019. godine i prošli dalje, večerašnja pobjeda i tri boda i sada bi im dobro došli. Dinamo bi si onda poboljšao šanse za prolaz dalje, a i vratio samopouzdanje nakon šokantnog poraza od Ballkanija u prošlom kolu. Upiše li se još jedan poraz, trener Jakirović mogao bi postati bivši.

- Ne mislim da će mi biti posljednja utakmica, kakav bi bio čovjek kad bi tako razmišljao. Svjestan sam svega. I u bivšim utakmicama sam želio dobiti sve utakmice, tako i na klupi Dinama. Radimo sve kako bismo izašli iz ove situacije, nikome nije teže nego meni, tražimo dobitnu formulu. Volio bih da nas prestane pratiti peh s ozljedama, ali i da ćemo početi zabijati. Dečki se trude, pokušavamo izvući maksimum, u Velikoj Gorici sam bio zadovoljan, ali smo rezultatski bili nezadovoljni. I kritike su opravdane - rekao je Jakirović uoči susreta.

Inače, Dinamo je prema kladionicama favorit u srazu s Viktorijom. Naime, koeficijent na pobjedu modrih je 1.90, dok je na pobjedu Viktorije 4.00, a za neriješeni ishod 3.60.

Iz maksimirskog kluba su se pohvalili i kako će im podrška biti velika, u četvrtak ujutro rasprodan je sav raspoloživ kapacitet tribine sjever dolje.

>> Dinamo doznao katastrofalne vijesti oko Petkovića, ovo će zabrinuti i Dalića

Komentara 6

PV
prcko.vita
10:20 26.10.2023.

Oprosti, dragi HRT, ja ne lovim s ribljom kosti Arena sport1, izgleda da se sve to dodatno masno plaća, pa pošto ste vi javni servis, u vlasništvu države, budite fer pa uklonite pristojbu, a ako baš netko hoće da vas gleda onda mu naplatite isto ovako poput ove Arenasport priče.

PE
Pentagon
15:34 26.10.2023.

Ne bojim se za rezultat kad je Emreli u napadu, Mišić u srednjem redu a Nevistić na golu.

DU
Deleted user
15:06 26.10.2023.

Dinamo moze biti favorit,60-40%.Nadamo se najboljem,pobjedi.😅

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije