Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 208
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski mediji

Dinamo je limitirana momčad naviknuta na poraze u Ligi prvaka

dinamo - psg (1)
Igor Kralj, Marko Prpić/Pixsell
25.10.2012.
u 09:47

"Modri su definitivno najslabija momčad u skupini, a vjerojatno i više od toga. Ovo im je deveti uzastopni poraz u Ligi prvaka"

Otprilike isto kao što su prije tri tjedna ukrajinski mediji pisali o Dinamu, tako su sada i francuski mediji okarakterizirali maksimirsku momčad kao slabu, nedoraslu Ligi prvaka.

"PSG je ostvario neophodnu pobjedu protiv Dinama i otvorio si put prema idućoj fazi Lige prvaka. Domaća momčad pokazala se prilično slabom, a poraz u Ligi prvaka za njih nije novost, već su navikli gubiti utakmice. Dinamo je i treći put ove sezone poražen sa 2:0, a pariška momčad nije željela napraviti iznimku", piše ugledni L'Equipe.

Francuski dnevnik Le Parisien samo se nadovezao:

"Momčad s Parka prinčeva može biti zadovoljna pobjedom, ali važno je istaknuti da je Dinamo vrlo limitirana momčad. Modri su definitivno najslabija momčad u skupini, a vjerojatno i više od toga. Ovo im je deveti uzastopni poraz u Ligi prvaka i tu se nema što dodati", piše Le Parisien.

>>>VIDEO Dinamo nastavio po starom, Parižani pobijedili s pola gasa

>>>Modri ipak postigli pogodak u Ligi prvaka: Dinamo - PSG 1:1

>>>VIDEO Navijač u Maksimiru omeo francuske novinare

 

Ključne riječi

Komentara 40

KL
klubuhb1
10:08 25.10.2012.

Uistinu žalim za onim vremenima kad je UEFA znala poslati suca i on bi odradio svoje (za vrijeme Juge). Narod bi malo negodovao a onda i prestao. Dinamo danas ..... ovo više nije niti blamaža, ovo je i jadno ii bijedno i još podosta toga što nije za objavu.

DU
duxnacije
10:13 25.10.2012.

alo mamicu, dinamo si pretvorio u seoski klub jer sa svojim mozgom vise nisi ni mogao ali bi to vec konacno mogao shvatiti da nepripadas svojim ponasanjem niti ovome gradu niti instituciji koju na zalost predstavljs i ako stvarno volis DINAMO odlazi pun mi te je kufer i onih koji su donjeli takvu kulturu sa sobom koju ti upraznjavas.

KG
Kult_Grada_Zagreba
10:00 25.10.2012.

..koja novost. ..Da je Majan htio neki rezultat, potrošio bi koju kunu na pojačanja..ne bi stavio besplatnog trenera i igrače iz druge momčadi. Ima trenera lokomotive, igrače iz lokomotive..sad ima i atmosferu sa utakmica Lokomotive. bravo Majane, uzeo si dušu Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije