PROKOCKAO PRILIKE

Dinamo konačno otpisao Mihajličenka? Niti ne trenira s prvom momčadi

Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
21.10.2023.
u 10:14

Ugovor ukrajinskog igrača i Dinama trebao bi biti raskinut ove zime, piše Germanijak o Bogdanu Mihajličenku. Ukrajinčev kratki angažman u Dinamu bio je problematičan od samoga početka.

Prema svemu sudeći konačno je došao rasplet pitanja pozicije Ukrajinca Bogdana Mihajličenka (26) u Dinamovoj momčadi. Po povratku iz reprezentacije trenirao je s juniorima, vjerojatno neće biti niti u sastavu za utakmicu s Goricom, piše Germanijak.

Trener Dinama, Sergej Jakirović, nikada nije izravno rekao da će otpisati Ukrajinca, no bilo je naznaka kakva bi mogla biti njegova sudbina. "Svaku utakmicu netko mora na tribinu, odlučio sam da to bude on. Što će biti dalje, vidjet ćemo", rekao je jednom prilikom Jakirović.

GALERIJA Dinamo na Maksimiru još jednom svladao Astanu

Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige
1/15

Prema pisanju Germanijaka, ugovor ukrajinskog igrača i Dinama trebao bi biti raskinut ove zime. Njegov kratki angažman u Dinamu bio je problematičan od samoga početka.

Najprije je zbog problema s koljenom pao na liječničkom pregledu. Dinamo je bio na pragu odustajanja od transfera, ali je ipak odlučio provesti ga do kraja kada je formirana ponuda prema kojoj je Mihajličenko na Maksimir došao gotovo besplatno, tako što ga se plaća prema nastupima i učinku.

VEZANI ČLANCI:

Tijekom tri mjeseca nastupio je 15 puta, a najveći je doprinos dao kroz dvije asistencije u pobjedi protiv Astane (5:1). S druge strane, loša igra protiv Ballkanija na Kosovu vjerojatno ga je koštala svih izgleda da se afirmira u momčadi, a niti ostale prilike nije uspio dobro iskoristiti.

VIDEO Jakirović: Igramo s ekipom koja je pokazala da može napraviti brojne probleme suparničkoj momčadi

Komentara 3

SS
sokac sa drave
10:46 21.10.2023.

A sada ono najvaznije koji ga je strucnjak posmatrao ustanovio njegovu kvalitetu i doveo ga u dinamo.Koje ce konsekvence snositi doticni (ne) strucnjak.

EJ
ejStef
13:08 21.10.2023.

Lako je svaliti krivnju na Mihailičenka, jer je na posudbi pa neće biti neka šteta... Puno veći problem su Šutalo i Nevistić, plaćeni su ukupno nekih 7-8 mil. € imaju visoke plaće, a totalna su rupa. Obojica... Pa Šutalo je kriv za skoro sve primljene golove od kada igra, a Nevistić je ukupno na svim utakmicama spasio jedan jedini izgledni gol. I to u pola sezone... Nije to više jedna ili par loših utakmica, pa se vidi da se igrač diže, to je sada pravilo. Njihove greške su kud i kamo veće od onih Mihajličenka. Nedostaje Dinamo 2 da se takvi igrači polako vraćaju i/ili da ne izgube formu. Nevistića su probali poslati na posudbu, ali je i tamo tako dobro branio da je sjedio na klupi... To je to, katastrofalno odrađen prijelazni rok naplaćuje se masno, ne zaboravimo niti da Jakiroviću nisu dopustili dovesti golmana kada je došao, a u zadnji tren se kupovalo na način - daj što daš.

BL
blekpanther
12:19 22.10.2023.

A koga posle Gorice odpisati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije