AKVIZICIJA

Dinamo kupuje stoperskog dragulja za dva milijuna eura. Mladi vatreni uskoro stiže u Maksimir

Dinamo i Istra sastali se u 21. kolu SuperSport HNL-a
Matija Habljak/PIXSELL
14.02.2023.
u 17:05

Boško Šutalo se oporavlja od ozljede, prezimenjak Josip je stalno na odlasku, dok Theophileu istječe ugovor i nema namjeru ostati. Stoga je Ante Čačić zaključio kako mu treba novi centralni branič

19-godišnji mladi reprezentativac Hrvatske i stoper pulske Istre 1961, Mauro Perković, uskoro bi trebao u smiraju prijelaznog roka potpisati za zagrebački Dinamo. Istra bi trebala dobiti odštetu od oko dva milijuna eura, preostalo je samo zaključivanje papirologije te predstavljanje na društvenim mrežama plavih. 

Dinamo je već prodao Rasmusa Lauritsena te posudio Emira Dilavera što znači da im trebaju nove stoperske akvicizije, izbor je pao na hit braniča HNL-a koji je do sada upisao ima 50 nastupa i zabio tri pogotka. Zurichov stoper Bećir Omeragić bio je na meti kluba iz Maksimirske, ali od toga posla nije bilo ništa. 

Perković je već ranije bio na radaru nekoliko inozemnih klubova, posebice ukrajinskog Šahtara kojeg vodi naš trener Igor Jovićević.  

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

KA
kanđija
20:47 14.02.2023.

Omeragiću ističe ugovor i mogu ga doniti vrlo povoljno a za Perkovića je dva milijuna previše... neki u Dinamu očito si osiguravaju pristojnu mirovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije