ŽELE GA FRANCUZI

Dinamo ostaje bez talentiranog napadača? Jedan znak sinoć to je potvrdio

Trening nogometaša Dinama u Moravskim Toplicama
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/85
10.07.2022.
u 13:30

Činjenica da za Andrića nije bilo mjesta među 23 igrača u zapisniku, sugerira da je on na izlaznim vratima Maksimira.

Dinamo slavi novi trofej u kolekciji. Sinoćnja lutrija jedanaesteraca u kojoj su nadigrali Hajduk (4-1) osigurala je klubu iz Maksimira naslov pobjednika Superkupa kao odličnu uvertiru u novu sezonu. No, čini se, da im se u toj sezoni neće pridružiti mladi napadač.

Naime, za Dinamova napadača nije bilo mjesta među 23 igrača u Superkupu, transfer u Clermont Foot je izvjestan, piše Germanijak.hr

09.07.2022., Stadion u Maksimiru, Zagreb - Utakmica Superkupa izmedju GNK Dinamo i HNK Hajduk. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Osim što je radio iznenađenja u sastavu, Ante Čačić iznenadio je i ponekim licem na klupi. Recimo, tamo je bio Deni Jurić, a nije bilo Komnena Andrića. Što sigurno nije u skladu s hijerarhijom u svlačionici, Andrić je na pripremama i generalno pokazao puno više, Jurić je taj koji je ostao veliki dužnik.

No, činjenica da za Andrića nije bilo mjesta među 23 igrača u zapisniku, sugerira da je on na izlaznim vratima Maksimira.

09.07.2022., Stadion u Maksimiru, Zagreb - Utakmica Superkupa izmedju GNK Dinamo i HNK Hajduk. Ante Cacic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Za Andrića je 'zapeo' francuski prvoligaš Clermont Foot, čuli smo i u subotu da su pregovori u završnoj fazi, a to što Čačić nije računao na srbijanskog napadača jasno kazuje da bi uskoro Andrić mogao u Francusku.

Komentara 3

KO
kompakt
14:01 10.07.2022.

Čestitke Dinamu.Bravo

ST
stargate
18:48 10.07.2022.

Svatko ima svoje misljene sto se Andrica tice uvijek je dao sve od sebe kad vec mora ici neka mu je sa srecom !

NI
NikolaBee
14:09 10.07.2022.

Andrić svojim igrama nikada nije zaslužo mjesto u Dinamu a pogotovo ne u startnoj postavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije