Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI NA MREŽAMA

Dinamo potvrdio! Jakiroviću se ostvarila želja. Novo lijevo krilo stiže na Maksimir

Rijeka i Slaven Belupo sastali se u 18. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
09.01.2024.
u 18:13

Ofenzivac bi se već večeras trebao pridružiti momčadi Sergeja Jakirovića na pripremama u Rovinju gdje plavi naporno rade kako bi u proljetnom dijelu sezone obranili naslov prvaka Hrvatske

Dosadašnji član Slaven Belupa, Arber Hoxha (25), službeno je postao novi igrač Dinama. Dugo se čekala potvrda s Maksimira, a Dinamo je objavio na društvenim mrežama stavio točku na sve rasprave.

Ofenzivac bi se već večeras trebao pridružiti momčadi Sergeja Jakirovića na pripremama u Rovinju. Ugovor između Hoxhe i Dinama vrijedi do ljeta 2027. godine, pišu 24 sata, a na leđima će nositi broj 20.

Komentara 2

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
18:22 09.01.2024.

Bravo!

DL
darinko.latkovic
22:58 09.01.2024.

Svemoguci Dinamo, dali je sve legalno to je druga stvar,ostali klubovi jedva zivotare a oni puni love!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije