U 18.45 sati

Dinamo pozvao navijače na trening kako bi pozdravili Ademija

Arijan Ademi
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
08.08.2017.
u 08:10

Od danas može početi trenirati s klubom, a u listopadu će imati pravo nastupa.

Modrima će se danas na treningu pridružiti Arijan Ademi, kapetan Dinama koji odrađuje kaznu Uefe zbog navodnog dopinga iako je sud ustvrdio da nije namjerno uzeo nedozvoljena sredstva.

Od danas može početi trenirati s klubom, a u listopadu će imati pravo nastupa. Na taj trening pozvani su i navijači, a zbog Ademija će biti otvoren. Na stadion Hitrec-Kacian može se ući u 18.45 s Maksimirske ulice.

Ademi je morao pauzirati gotovo dvije godine, nije smio trenirati s momčadi, čak ni s niželigaškim klubovima i sam je pokušavao održati kondiciju. Tako će Dinamo uskoro imati dva prava defenzivna vezna, uz Doumbiju stiže i Ademi. A odlazi tek Josip Pivarić, prođe li liječnički pregled, trebao bi potpisati za kijevski Dinamo.

Ključne riječi

Komentara 14

IL
ilijan
08:50 08.08.2017.

Ajmo svi podržati našeg gladijatora Ademija! Ademi želim ti sve naj bolje puno sretnih i uspješnih tekmi sa Dinamom. Ajmo Dinamo!

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:21 08.08.2017.

Dobro mi došel prijatel !!!!!

ST
Starotopoljanin
09:21 08.08.2017.

barabe iz ufe,zabrane covijeku dvije godine neigranja,samo zbog lijekova koje je uzimao,dozvoljeno od lijecnika.sta je ademi mogao znati dali tu ima supstanci koje nebi smio uzimati.pa nije on dr.mr.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije