Na korak od Ukrajine

Dinamo prodaje Vidu, menadžer Cvjetković ništa ne zna

'04.12.2012., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina A, 6. kolo, GNK Dinamo - FC Dynamo Kijev.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
30.12.2012.
u 21:30

Ukrajinci su lani odustali od Vide nakon što je Dinamo izgubio od Lyona 7:1

Domagoj Vida, stoper zagrebačkog Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije, sasvim je blizu odlaska u najtrofejniji kijevski klub Dinamo.

Mamić pričao sa Surkisom

Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić pregovara sa Surkisom te je sasvim blizu zaključenja posla.

Ivan Cvjetković, zastupnik Domagoja Vide koji je danas na proglašenje najboljeg nogometaša Hrvatske u izboru Večernjeg lista dopratio svog igrača i pobjednika Marija Mandžukića, nije znao što se konkretno događa.

– Ne znam baš ništa o toj mogućnosti da Domagoj ode u Kijev. To je sve što vam u ovom trenutku mogu reći – bio je rezolutan Cvjetković.

Naravno, kada se rade takvi opipljivi poslovi sve strane pokušavaju sakriti posao, no nikakve dvojbe nema da je Vida u ovom trenutku sasvim blizu odlaska i nastavka karijere u Ukrajini. Podsjećamo, čelnici Dinama iz Kijeva prošle godine željeli su angažirati Vidu i došli su u Zagreb na utakmicu Lige prvaka između Dinama i Lyona. Francuzi su slavili s rezultatom 7:1, Vida je odigrao katastrofalnu utakmicu i Kijevljani su odustali. No, nisu samo igra i ponašanje na tom dvoboju bili presudni. Ukrajinci su nudili 4,5 milijuna kuna, a Mamić nije želio ni početi razgovore ispod šest milijuna eura. Danas bi Mamić navodno pristao na odštetu od pet milijuna eura.

O uvjetima Vide (plaći u Dinamu iz Kijeva) trebao bi razgovarati njegov zastupnik Cvjetković.

U potrazi za stoperom

Ako se ovaj posao s Vidom završi u ovom prijelaznom roku, a nakon što je Portugalac Tonel napustio Maksimir, Zdravko Mamić morat će u potragu za kvalitetnijim stoperom. U ovom trenutku ostali su samo s iskusnim Šimunićem i Puljićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije