DINAMO - GORICA

Dinamo protiv Gorice s rezervama. Mlade nade mogle bi dobiti priliku da se pokažu

Prva utakmica Dinama i Qarabaga u play-offu za ulazak u UEFA Ligu prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
24.08.2024.
u 14:00

Za ovu utakmicu u prvoj postavi se očekuju i novopečeni igrači Dinama Juan Cordoba i Jan Oliveras. Dobar dio prve postave, a možda i cijela, bit će dio prvog sastava u današnjoj utakmici

Zagrebački Dinamo večeras na Maksimiru dočekuje Goricu u sklopu četvrtog kola HNL-a. Nakon uvjerljive pobjede protiv Qarabaga u play-offu Lige prvaka, atmosfera je vrhunska, ali nema opuštanja i "lako ćemo" unatoč ulozi velikog favorita u kojoj se Dinamo našao. ''Ademi i Ristovski će preskočiti ovu utakmicu u nadi da će nam u srijedu moći 'dati ruke'. Zarotirat ćemo sigurno par pozicija i iskazati povjerenje ostalim igračima. Ti dečki dobro treniraju i ne bojimo se to neće biti u redu", rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

Dakle, Makedonaca protiv Gorice nema na radaru. Ništa neočekivano. Dinamo ima širok roster igrača, a gotovo svaki tjedan će imati po dvije utakmice, i tako najmanje pet mjeseci, pa bi prilliku za dokazivanje mogli dobivati i mlađi igrači. Okrenimo se trojici tinejdžera: 17-godišnji Noa Mikić igra na poziciji desnog beka te bi danas mogao zamijeniti upravo Ristovskog.

GALERIJA Dinamo srušio siloviti Qarabag i stoji na pragu Lige prvaka. Kulenović je heroj večeri!

Prva utakmica Dinama i Qarabaga u play-offu za ulazak u UEFA Ligu prvaka
1/116

Još jedan 17-godišnjak Branko Pavić upisao je tri nastupa za Dinamo, zadnji je bio u prvom kolu ove sezone protiv Istre, ali redovno je na popisu igrača, pa makar i ne igrao. Upravo je tako bilo i u zadnja dva kola, protiv Osijeka i Šibenika. Kao zadnji vezni mogao bi upasti u prvi sastav umjesto Ademija.

Još jedan mladi veznjak, Luka Vrbančić ima 19 godina, 8 nastupa i 3 gola za Dinamo. Uspoređuju ga s Paulom Scholesom, a smatra se zamjenom za Martina Baturinu, ne samo u ovoj utakmici nego i u budućnosti kad hrvatski reprezentativac preseli u inozemstvo. Za ovu utakmicu u prvoj postavi se očekuju i novopečeni igrači Dinama Juan Cordoba i Jan Oliveras.

VIDEO Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivica1004
14:44 24.08.2024.

Ja koliko znam Noa Mikić nije Mihaelov sin.Koliko sam pročitao da Mihael Mikić ima samo kćeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije