Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ŠEST PORAZA

Dinamo razmišlja o nasljedniku Jurčića

'sport 04.10.2009.,Zagreb, Maksimir - 10. kolo 1. HNLe, nogometna utakmica izmedju NK Dinamo Zagreb i NK Varteks.Kruno Jurcic. Photo: Antonio Bronic/VLM'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
01.11.2009.
u 20:04

Od ožujka ove godine Krunoslav Jurčić je trener Dinama. Ili je to od ožujka bio. Naime, nakon šest poraza Dinama u ovoj sezoni koliko ni jedan trener plavih do kraja listopada nije imao, u plavim salonima se, nimalo začudno, mora govoriti o povjerenju treneru.

I Kruno Jurčić teško će preživjeti ovu preveliku krizu plavih. I sam je nakon poraza od Hajduka rekao:

- Kad si trener, onda moraš računati na to. Dajem svoj maksimum i ne postavljam stvari tako da razmišljam visim li ili ne nakon svake utakmice. Takvo razmišljanje bi me odvelo u ludilo - rekao je Jurčić.

Ludilo ili ne, morat će početi razmišljati o tome jer u klubu već vrte imena mogućih nasljednika. Doduše, službeno će uvijek reći da stoje iza trenera, prije susreta s Hajdukom rečeno je da Jurčić ostaje bez obzira na rezultat derbija, da ostaje ako i izgubi sve utakmice do zime.

Nemojmo se zavaravati, kad Dinamo 'čvrsto' stane iza trenera, tom je treneru došlo vrijeme da počne razmišljati o što boljoj otpremnini iz Maksimira.

- Ništa u ovom trenutku ne mogu reći ni komentirati, danas ćemo sve vidjeti i biti pametniji - jedino je što nam je rekao predsjednik kluba Mirko Barišić.

O sudbini Krune Jurčića odlučit će Zdravko i Zoran Mamić, gazda i sportski direktor moraju procijeniti prave Jurčićeve kapacitete, vrijedi li ga podržati, čekati, ima li kvalitetu da za godinu ili dvije postane vrhunski trener. Ili će krenuti u potragu za novim.

Jurčević, Kuže, Zajec...

U kuloarima se spominju imena mogućih nasljednika. Brojna su, ali u svim kombinacijama naleti se na istu trojicu - Nikola Jurčević, Josip Kuže i Velimir Zajec. Jurčević radi u reprezentaciji, Mamić ga je triput zvao, a on odbio. I Kuže ima posao, ali Dinamo je veći izazov od Albanije, Boysi ga vole... Zajec dugo ne radi, ali želi se vratiti trenerskom poslu. Samo, upitni su odnosi s Mamićem.

Na kraju moguća je i opcija da Jurčić ostane do zimske stanke i da ga se dotad ocijeni, ili da se nađe odgovarajuća zamjena.

Ključne riječi

Komentara 22

PU
Pukovnik
22:54 01.11.2009.

Niti jedna izjava nekoga koji će reći da uistinu Dinamo traži zamjenu za Jurčića, već to ovaj plaćenik Junaci piše kao da je gotova stvar. hahahaha......čovjeće da je ovo prava demokratska, civilizirana zemlja s pravim novinarima profesionalcima, ovog komedijaša Junacija ne bi zaposlio niti Zrinjevac.

OB
-obrisani-
20:58 01.11.2009.

nema pojma o trenerskom poslu peder ko i bilić

EM
emiliobbb
21:06 01.11.2009.

slažem se sa mrakoni2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije